Tukao je ženu drvenom motkom po glavi. Ona se branila na TOLIKO BRUTALAN NAČIN da je završila na sudu!

Bremena žena iz makedonskog grada Bogdanci uslovno osuđena jer se branila od nasilnog muža

M. M. iz makedonskog grada Bogdanci je osuđena na 10 meseci zatvora uslovno jer se branila od nasilnog nevenčanog supruga T. T.

STRAŠNA NESREĆA U ZADRU: U eksploziji na gliseru povređeno dete

Ona je u Osnovnom sudu u Đevđeliji priznala krivicu, a prema odluci suda neće ići u zatvor ako u narednih 18 meseci ne počini drugo krivično delo.

Ovo je epilog drame koja se dešavala 19. marta prošle godine u kući u kojoj su M. M. i T. T. nevenčano živeli u Bogdancima.

Negde oko podne između njih je izbila žestoka svađa, koja se u jednom trenutku pretvorila u tuču. Tačnije, T. T. je prvo počeo da šamara svoju nevenčanu ženu M. M.

To mu nije bilo dovoljno pa je uzeo drvenu motku i počeo da je udara po glavi, da bi je u jednom trnutku zgrabio za vrat i počeo da davi iako je znao da je bremena.

Žena je jedva uspela da se otrgne iz kandži pobesnelog muža, otrčala je do kupatila, uzela sonu kiselu i pljusnula mu u lice. T. T. je završio u bolnici sa ozbiljnim povredama po licu i očima, a danas ima oslabljen vid na desnom oku.

Svestan da je dobio ono što je tražio i zaslužio, na sudu od bivše nevenčane supruge M. M., inače majke dva maloletna deteta, nije tražio obeštećenje.

(D.J.)