KAKAV HOROR: Babice tokom porođaja vraćale bebinu glavicu nazad u vaginu (FOTO)

Pokušavala je da se izvuče iz klasičnog položaja, ali su je babice držale čvrsto, a kada je bebica krenula da izlazi, jedna je babica zaustavila bebinu glavicu i gurala je nazad u vaginu

Kerolajn Malotesta je 2014. došla u bolnicu Brukvud batist medicinski centar da se porodi četvrti put, ali ni slutila nije šta je čeka... Odšteta od 16 miliona dolara nije ni delić nadoknade za traumu koju je ova žena preživela u bolnici.

Ispostavilo se da je po preporuci drugih žena došla sa željom da doživi prirodan porođaj, a on je bio sve samo ne prirodan i divan.

Nakon što je došla u bolnicu, sestre su je obavestile da njen doktor nije u bolnici.

NEZAPAMĆENA DRAMA NA BEOGRADSKIM ULICAMA: Pošla na porođaj, ali je beba malo "požurila"! (FOTO)

- To je ono što nisam htela. Htela sam da me puste da rodim kako želim, a u svom tom natezanju oko dogovora i pregovora ponašale su se prema meni kao da sam maloumno dete - ispričala je na sudu svoju priču od tog kobnog dana.

Kad joj je pukao vodenjak, Kerolajn se namestila na sve četiri, ali su je sestre, kad su ušle postavile na leđa, iako nije bio takav dogovor. Pokušavala je da se izvuče iz klasičnog položaja, ali su je babice držale čvrsto, a kada je bebica krenula da izlazi, jedna je babica zaustavila bebinu glavicu i gurala je nazad u vaginu.

Punih šest minuta dete je pokušavalo da izađe napolje dok nije dotrčao lekar. U tih šest minuta Kerolajn je imala snažne trudove, a kako bebici nisu dali da izađe, pritisak na njenu vaginu i matericu bio je toliko jak da je na kraju dobila pudendalnu neuralgiju - s trajno oslabljenim nervima u vaginalnom predelu.

POROĐAJ BEZ CENZURE: Novopečena mama podelila fotku na kojoj se vidi detalj kog se sve druge žene stide! (FOTO)

Lečenje je trajalo šest meseci nakon porođaja osećajući sve vreme oštru bol, za koju kaže da je jača i od samih trudova.

Nakon dugotrajnog sudskog procesa sud joj je dodelio odštetu od 16 miliona dolara, a u bolnici su optuženi za nemar.

POROĐAJ UŽIVO: Ona je bebu rodila potpuno SAMA i to za manje od 10 minuta! (VIDEO)

- Ni danas ne znam zašto je to uopšte moralo da se desi. Samo sam želela da imam prirodan porođaj, a ne da me kao i na prethodna tri postave na leđa u pozu u kojoj mi nikada nije bilo jednostavno da rodim. Grozno je što oni koji rade u bolnicama misle da su žene blesave zbog svojih prohteva da osete divno porođajno iskustvo i nisu svesni da žene ponekad znaju bolje od njih - priča očajna Kerolajn.

(Telegraf.rs)