DEČAK (12) SE OBESIO ZBOG POPRAVNOG ISPITA? Jezivi detalji tragedije u Dimitrovgradu

Devojčica je zvala hitnu pomoć, ali dečaku nažalost nije bilo pomoći. Obdukcijom bi trebalo da se utvrde detalji ove tragedije

Dečak M. T. (12) pronađen je u potkrovlju svoje kuće u Dimitrovgradu obešen kablom, a prema prvim informacijama, tamo je otišao kako bi nahranio golubove. Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo da li je reč o nesrećnom slučaju ili samoubistvu.

- Dečak i devojčica bili su sami kod kuće, pa je on rekao sestri da ide da nahrani golubove. Popeo se na merdevine i vezao kabl oko vrata, međutim izgleda da su mu se izmakle i da je pao - kaže za beogradske medije izvor iz strage.

STRAVIČNA TRAGEDIJA U DIMITROVGRADU: Dečak se ugušio kablom!

Sestra je bila svedok tragedije i kasnije je potvrdila da je dečak davao znake života jedno vreme.

- Ona je mislila da se brat šali s njom, ali kada je prišla bliže, videla je da se guši - dodao je izvor.

Devojčica je zvala hitnu pomoć, ali dečaku nažalost nije bilo pomoći. Obdukcijom bi trebalo da se utvrde detalji ove tragedije.

Nakon jezive tragedije koja se dogodila u Željuši, meštani imaju dve verzije priče.

- Jedni tvrde da se dečak slučajno obesio u igri jer su mu merdevine izmakle. Drugi kažu da je u pitanju samoubistvo jer je dečak pao na popravnom, pa ga je to navelo da uradi ovu strašnu stvar - rekle su komšije za beogradske medije.

O porodici nastradalog meštani imaju samo reči hvale i navode da je hitna pomoć morala da interveniše dvaput jer je dečakovim roditeljima bilo jako loše.

(Telegraf.rs)