ZBOG NEVREMENA ZATVOREN AUTO-PUT KA MORU: Kolona dugačka 8 kilometara

Ako ste planirali da se baš ovog vikenda uputite na hrvatsko primorje, PAŽNJA: Kolona pred naplatnom stanicom u pravcu Splita je dugačka osam kilometara

Ako ste planirali da se baš ovog vikenda uputite na hrvatsko primorje, PAŽNJA: Zbog olujne bure, deonice autoputa A1 Sveti Rok-Posedarje u pravcu Splita i Zadar II-Sveti Rok u pravcu Zagreba, zatvorene su za saobraćaj, javio je danas Hrvatski auto-klub (HAK).

VODA NOSI AUTOMOBILE, VETAR ČUPA DRVEĆE: Oluja izazvala kataklizmu u Skoplju!

Kolona pred naplatnom stanicom Sveti Rok u pravcu Splita je dugačka osam kilometara, prenela je Hina. U prekidu su trajektne linije Prizna-Žigljen i Stinica-Mišnjak, kao i katamaranska linija Novalja-Rab-Rijeka.

Pojačan je putnički saobraćaj na graničnim prelazima Bajakovo u oba pravca i na ulasku kod Slavonskog Broda i Metkovića i na izlasku kod Karasovića i Macelja.

Samo za putnička vozila otvorene su autoput A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica, Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene, državni put Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most, navodi HAK.

Na Krčkom mostu i autoputu A7 Orehovica-Šmrika zabranjen je saobraćaj za autobuse na sprat, vozila sa kamp prikolicama i motocikle (I. grupu vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja dodatno je zabranjen saobraćaj za dostavna i vozila sa natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. grupu vozila).

Tokom dana pojačan saobraćaj se očekuje na važnijim putnim pravcima ka moru, a u popodnevnim i večernjim satima i ka unutrašnjosti, saopštio je HAK.

(Telegraf.rs / Tanjug)