IGNJAT DAN PRE TRAGEDIJE JURIO OCA SEKIROM? Novi detalji stravičnog ubistva srpskog političara!

Ignjat se i prethodni dan svađao sa ocem i jurio ga sekirom po dvorištu, ali niko nije mogao da pretpostavi da će dići ruku na oca

Ignjat Bećić (21) koji je juče u prepodnevnim satima na smrt izbo svog oca Zlatana Bećića ( 53) u dvorištu kuće u Smederevskoj Palanci, je prema nezvaničnim saznanjima Telegrafa, dan pre strašne tragedije jurio oca sekirom po dvorištu. 

SVE JE BILO GOTOVO ZA TREN OKA: Ignjat kasapio oca, dok je ovaj preklinjao: "Nemoj, sine!"

- Prethodni dan su se takođe svađali, jurio ga je sekirom, međutim niko nije mogao da nasluti šta će se dogoditi - priča izvor blizak porodici Bećić za Telegraf.

OVDE JE IGNJAT 20 PUTA ZARIO NOŽ U TELO SVOG OCA ZLATANA BEĆIĆA: Detalji horora u Smederevskoj Palanci (FOTO)

Uzrok svađe između oca i sina je ostao nepoznat. Ignjat je dete iz prvog Zlatanovog braka sa Oliverom Bećić. Živeo je i kod oca i kod majke, ali u poslednje vreme više kod oca.

Podsetimo, Zlatan je imao preko 20 uboda nožem, svađa između oca i sina je počela u kućnom dvorištu da bi završila na ulici. Zlatan je molio sina da ne radi to, a onda se od silnih uboda i obilnog krvarenja srušio na ulici ispred kuće.

Jedini oćevici strašne porodične tragedije bili su  Zlatanova majka, Ranka i prvi komšija koji je pokušao da spreči Ignjata u zločinu.

(I.L.)