DA LI SU I VAS OJADILI? Beogradom harala HI TECH BANDA, zbog koje NIJEDAN AUTO nije mogao da se ZAKLJUČA! (FOTO)

- Dolazili su na parking iznajmljenim automobilom i tu bi čekali žrtvu. Kada se u njihovoj blizini parkira neki skupoceni auto i vlasnik krene daljinski da zaključa centralnu bravu, lopovi aktiviraju "ometače" i blokiraju signal. Vlasnik potom odlazi, ubeđen da se auto zaključao - rekao je izvor blizak istrazi

Dvojica lopova iz Smedereva uhapšeni su jer su pljačkali na parkinzima tržnih centara u Beogradu automobile pomoću "ometača". U pitanju je specijalni Hi-Tech uređaj koji vlasnicima onemogućava da zaključaju svoje automobile kad krenu u kupovinu.

Lopovi su opljačkali do sada desetine skupocenih automobila na parkinzima šoping-molova. Koristili su nepažnju vlasnika dok se udaljava od svog automobila, misleći da je zaključan.

Kad bi se vlasnik udaljio, lopovi bi otvorili i krali sve što se nalazi u kabini ili gepeku.

- Dolazili su na parking iznajmljenim automobilom i tu bi čekali žrtvu. Kada se u njihovoj blizini parkira neki skupoceni auto i vlasnik krene daljinski da zaključa centralnu bravu, lopovi aktiviraju "ometače" i blokiraju signal. Vlasnik potom odlazi, ubeđen da se auto zaključao - rekao je izvor blizak istrazi za Informer i dodao:

"AKO TREBA, I SMRTNA KAZNA ZA MOG SINA VLADICU": Progovorila MAJKA MONSTRUMA iz Zaječara!

- Odnosili su sve što im je padalo šaka. Novac, GPS i muzičke uređaje, naočare, punjače, laptopove. Iz gepeka su odnosili sportske torbe, odela, rezervne delove. Jednom prilikom su ukrali koverat sa 35.000 evra iz automobila parkiranog ispred grčko-kiparskog centra. U tom slučaju je žrtva verovatno bila tipovana, ali to još ostaje da se proveri.

Kako su se vlasnici oštećenih automobila sve učestalije javljali, MUP je postavio zasede na parkinzima kako bi se kriminalna grupa uhvatila.

UHAPŠEN PEDOFIL, SILOVAO DEČAKA I SNIMAO SVE: Strava i užas u Smederevu!

- Kradljivci su primećeni u TC "Ušće" kako obilaze oko jednog skupocenog džipa. Prišli smo im krišom i bukvalno ih uhvatili na delu kako kradu stvari. Usledilo je hapšenje, pa zadržavanje do 48 sati - objasnio je sagovornik.

OSTAVILI 10.000 LJUDI BEZ TELEFONSKOG SIGNALA: Policija uhapsila kradljivce kablova u Zemunu

Prema dosadašnjim informacijama, sumnja se da su lopovi opljačkali više od 50 vozila. Protiv njih je podneta krivična prijava.

Ovaj čovek je dočekao osvetu za smrt svoje ćerke, pogledajte prilog.

(Telegraf.rs)