DECA SU KAO ZOMBIJI STAJALA PORED ZIDA: Ovo je kuća strave u kojoj je bilo zatočeno 12 devojčica (FOTO) (VIDEO)

- Samo su stajale, kao zombiji ispred kuće, delovale su slomljeno i ucveljeno. Rekla sam suprugu da nešto nije u redu i odlučili smo da se obratimo policiji - pričaju komšije

Policija je ušla u kuću u Fistervilu u Pensilvaniji, gde je Li Keplan (51) držao zatočenu decu, među njima je bilo 11 mališana i jedna devojka (18). Ovaj stravičan slučaj će im se urezati u pamćenje.

PREZIRAĆETE MONSTRUMA KOJI JE ZATOČIO 12 DEVOJČICA, među njima i bebe: Godinama ih seksualno zlostavljao! (FOTO)

Lokalni policajci su otkrili ovaj zločin kada su dobili anonimnu prijavu o kući u kojoj se nešto čudno događa. Često se čula muzika iz unutrašnjosti kuće, ali Keplan nikad nije otvarao vrata, niti su komšije ikad videle ženu u tvom dvorištu koja bi mogla da bude majka ove dece.

Prozori kuće su bili prekriveni velikim zavesama, a plava svetlost se probijala kroz njih. Neka deca su se krila u kokošinjcu iza kuće u trenutku kada je slučaj otkriven.

U kući su istražitelji pronašli vazdušne jastuke, avokado koji je rastao ispod lampi, muzičke instrument, jevrejske knjige i drugi obrazovni materijal.

Najstarija devojčica, koju je Kaplan seksualno zlostavljao, ispričala je policiji da su je njeni roditelji prodali njemu. Policija je uhapsila Danijela i Savilu Stolcfus, za koje se pretpostavlja da su roditelji svih ostalih devojčica. Oni su priznali da su svoju ćerku "darovali" Kaplanu zbog finansijske krize u kojoj im je optuženi pomagao. Nesrećna devojčica je imala samo 14 godina kad je rodila prvo dete.

Vlasnik kuće Li Keplan je optužen za seksualno napastvovanje najstarije devojčice, a zločin se događao poslednje tri godine. Ova devojka je zločincu rodila dvoje dece, koja su stara šest meseci i tri godine. On je uhapšen i protiv njega je podignuta optužnica za seksualno zlostavljanje, teške bludne radnje i pedofiliju.

Prema rečima komšija, Kaplan je uvek tvrdio da u njegovoj kući nema dece. Međutim, neki od njih su posvedočili da su oko kuće viđali devojčice, obučene u amiške odore, kao i da su primetili da je jedna od njih u drugom stanju.

- Samo su stajale, kao zombiji ispred kuće, delovale su slomljeno i ucveljeno. Rekla sam suprugu da nešto nije u redu i odlučili smo da se obratimo policiji - priča Bec.

Policija nije otkrila identitete devojaka, kao ni njihovu trenutnu lokaciju.

(Telegraf.rs/ Izvor: cnn.com)