Saznali smo šta svekar ubijene Jelene radi USRED NOĆI!

- Jeca mi se često žalila na njega, i na njegove navike - rekla je pevačicina drugarica

Foto: Milena Đorđević

Bliska prijateljica iz detinjstva svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, rekla je za Telegraf da se Jelena povremeno žalila na svog svekra Vladimira, a o ostalim članovima porodice nikada nije pričala.

"INDI JE BILA LJUBOMORNA NA MOJU SNAJU I ZALJUBLJENA U ZORANA": Svekrva ubijene Jelene iznela teške optužbe na račun pevačice

- Sećam se da je govorila da je Vladimir težak čovek, i da joj je bilo čudno zašto spava po ceo dan. On tokom noći ne spava, već kao neki čudak šeta po dvorištu. Jeca mi se često žalila na njega jer su joj te navike i njegovo mešanje u sve užasno smetali - kaže prijateljica ubijene pevačice, i dodaje da joj je veoma čudno što članove porodice odvode na ponovno saslušanje.

SVEKRVA UBIJENE JELENE NA ISPITIVANJU U POLICIJI: Marjanovići se nervozni vratili u Borču! (VIDEO) (FOTO)

Ona ne može da veruje da se porodica Marjanović dovodi u vezu sa Jeleninim ubistvom, ali, sa druge strane, sve joj je veoma čudno.

- Članove porodice opet odvode na ispitivanje, i to mi je jako sumnjivo. Juče je bila Jelenina svekrva, skoro je bio Miloš, a čula sam da je najavljeno ponovno ispitivanje i Zorana i Vladimira. Ne razumem zašto bi ih ispitivali opet ako nemaju veze sa tim - zaključuje Jelenina prijateljica iz detinjstva, i smatra da je najteže Jeleninoj majci Zorici, i ćerki Jani koja sve češće pita za majku.

SVEKAR UBIJENE JELENE U POLICIJI: Vladimir Marjanović čeka da uđe u stanicu u 29. novembra

Kako kaže, njih dve su pretužne, a majka Zorica i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da njene jedinice nema.

- Zorica svakodnevno razmišlja o Jeci, i samo čeka momenat da se njen ubica pronađe. Jana joj je jedina uteha, i trudi se da što više bude sa njom, jer joj je ona jedina ostala - kaže Jelenina prijateljica, koja je želela da ostane anonimna iz opravdanih razloga.

(Telegraf.rs)