APA BEER GARDEN 2016: Love Hunters i Deca loših muzičara ove nedelje na APA Beer Gardenu

Druga nedelja na APA Beer Gardenu ponudiće sjajan muzički i filmski program

U utorak, 21. juna u okviru programa filmovi o muzičarima, prikazuje se film Controle (21h), o Ianu Krtisu, pevaču čuvenog post pank benda Džoj Devižn.

Priču o životu problematičnog mladog muzičara, koji je postavio novi zvuk britanske scene, režirao je rok fotograf Antnon Korbin.

Zanimljivo je da su u svim scenama u kojima bend svira uživo, svirali glumci koiji su se mesecima pripremali za ove uloge, na čelu sa Semom Rajlijem koji je sjajno dočarao svet harizmatičnog i mračnog frontmena benda.

Nakon fllma sledi koncert Depeshe Mode Tribute benda.

U sredu 22. juna program će otvoriti Majstori akustike, MR Swagger i Good old Woya & Friends, nakon čega sledi koncert novosadskog benda jedinstvenog muzičkog ukusa Love Hunters.

Filmski program u četvrtak 23. juna biće posvećen trilerima, pa će te večeri biti prikazana dva predstavnika ovog žanra: The Gift (22.15h) reditelja Džoela Edžertona i Locke (00.30h).

Priča prvog filma fokusira se na Sajmona (Džejson Bejmen) i Robin (Rebeka Hol), mladi bračni par, čiji život teče po planu sve do slučajnog susreta sa Sajmonovim poznanikom iz srednje škole, koji pokreće srašnu tajnu iz njihove prošlosti.

Drugi film večeri je klasičan britanski triler iz 2013. godine, poznatog britanskog scenariste Stivena Najta, a bavi se “vezom za jedno veče” koja može da promeni život običnom porodičnom čoveku, koga tumači sjajni Tom Hardi.

U petak, 24 juna nastupaju Smoke Mardelajno, a potom reperi  Bvana iz Laguna i neznani ludacii

Subota 25. jun rezervisana je za bend Hrabri krojač, Balkan Rock ‘n’ roll i nastup benda Deca loših muzičara.

Nedelja je dan za Matine Corona Summer Viber žurke, a ove nedelje za provod posetilaca biće zaduženi Coba, Chile, Funky Junkie.

Posetioci, osim u programu mogu da uživaju i u raznovrsnoj pivskoj ponudi, koja je obogaćena novim domaćim i stranim ukusima, koje je eskluzivno za potrebe manifestacije iz Češke, Irske Meksika i Amerike uvezla Apatinska pivara.

(Telegraf.rs)