"HAARP IZAZVAO NEZAPAMĆENI GRAD I OLUJU U SRBIJI": Evo zašto je ovo najveća budalaština!

Srbija je bila pod uticajem visinskog ciklona koji je došao sa mora, a u sklopu toga je došao i veoma vlažan vazduh

Za nastanak oluje i nevremena koje je zahvatilo Srbiju mnogi građani krive HAARP i smatraju da je upravo ovaj visokofrekventni (High Frequency Active Auroral Reseach Program - Visokofrekventni program za aktivno istraživanje aurore) set antena koje emituju visokofrekventno (HF) radio-zračenje KRIV ZA SVAKU MOGUĆU NEPOGODU koja nam se desi!

Istina je, međutim, da je HAARP jedan od najpopularnijih istraživačkih projekata u trenucima kritičnih posledica klimatskih dešavanja, kao i da ove antene koje se nalaze kraj Gakona na Aljasci zapravo služe za istraživanje Jonosfere.

AMERIKANCI KONAČNO PRIZNALI: HAARP postoji i mi MANIPULIŠEMO vremenom! (VIDEO)

Struktura ovog članka je takva da pruža osnovnu terminologiju potrebnu da čitalac sam donese zaključak o postavljenom pitanju i sve do poslednje rečenice članka ne donosi nikakve zaključke od strane autora, tek potvrdu o tome da nevreme koje je protutnjalo Srbijom nema nikakve veze sa HAARP-om dobili smo i od meteorologa Đorđa Đurića. 

Peticiju "Uklonimo HAARP SA SRPSKE ZEMLJE" potpisalo preko 18.000 ljudi! (FOTO)

- Onima koje ne zanima moje mišljenje savetujem da preskoče poslednju rečenicu pošto su do poslednje rečenice sadržane isključivo relevantne činjenice. Haarp nije uticao na vremenske nepogode koje su zadesile Srbiju. Ovo su potpuno prirodne pojave koje su nastale usled efekta evropskog monsuna. Maj i jun su meseci u kojima obično dolazi do letnjih oluja, skoro pa ne prođe jedan dan da u tom periodu negde u Srbiji ne dođe do obilnih kiša i grmljavine - rekao je za Telegraf meteorolog Đorđe Đurić.

MISTERIJA: Da li velika magnetna oluja ima veze sa nesrećama u Srbiji?

Prema njegovim rečima, stvorili su se uslovi za formiranje grmljavine i oluje.

- Srbija je bila pod uticajem visinskog ciklona koji je došao sa mora, a u sklopu toga je došao i veoma vlažan vazduh, zato je bilo teško vreme svih ovih dana. Haarp ima potpuno drugi efekat - rekao je Đurić, i dodao da se sa današnjim danom, koji će biti stabilniji, završava nestabilno vreme, a od sutra će biti sunčano i toplo, sa temperaturom višom od 30 stepeni.

Pogledajte video o HAARP-u i napišite nam u komentarima u šta vi verujete kad je HAARP u pitanju.

(M. R.)