ZALETELI SE SA 130 KM NA ČAS I UDARILI U BANDERU: Vatrogasci su morali da seku auto da bi izvadili Stefana (23) (FOTO) (VIDEO)

Do nesreće je došlo kada je automobil udario u betonsku banderu jer se velikom brzinom kretao iz pravca Beograda ka centru naselja. Od siline udarca stub se prepolovio, a automobil se prevrnuo na krov i uleteo u dvorište porodice Manić

Stefan Stefić (23) iz Beograda preminuo je na licu mesta u saobraćajnoj nesreći u Sremčici kada se "citroen C4" zakucao u stub sa 130 km na sat. Drugovi koji su bili s njim u autu, Stefan Nedeljković (24) i Nikola Maček (22) bivši učesnik rijaliti programa Parovi, ispali su iz automobila i van životne opasnosti su.

JEZIVA NESREĆA U SREMČICI: Velikom brzinom udarili u banderu i prevrnuli se na krov, ima poginulih! (FOTO)

Do nesreće je došlo kada je automobil udario u betonsku banderu jer se velikom brzinom kretao iz pravca Beograda ka centru naselja. Od siline udarca stub se prepolovio, a automobil se prevrnuo na krov i uleteo u dvorište porodice Manić. Vozilo je potpuno uništeno.

- Za sada nije poznato da li je vozač bio pod dejstvom alkohola.  Na osnovu činjenice da je automobil udario u armiranu betonsku banderu i bukvalno je iščupao iz zemlje, a zatim je polomio na dva mesta, procenjuje se da je brzina vozila bila blizu 130 kilometara na sat - kaže za Informer sagovornik iz policije.

Dodaje da je Stefan poginuo na licu mesta, a da su njegovi prijatelji teško povređeni, ali van životne opasnosti.

- Samo što sam zaspala kada me je jak prasak probudio. Pomislila sam da ponovo grmi, ali malo posle toga u sobu je utrčao moj sin i rekao mi da se ispred kapije desila strašna nesreća. Dok sam se obukla i izašla, jedan od mladića koji je bio sav kaljav došao je kod nas na terasu i samo legao na krevet - priča Milka M., u čije je dvorište auto uleteo.

Drugi mladić je bio sav krvav i strašno je kukao.

- Drugi mladić se doteturao na travnjak i samo legao. Strašno je zapomagao. U jednom trenutku je prestao da kuka i uplašila sam se da je umro. Tada nisam ni znala da je treći ostao u kolima. Tek kasnije mi je to rekao sin - priseća se sagovornica o strašnoj nesreći.

Na mesto nesreće ubrzo su stigli i policija i Hitna pomoć.

- Mladića koji je ležao na travi lekari su uneli u svoj kombi. Pružili su mu pomoć, malo kasnije su ga odvezli, a ubrzo i ovoga što je bio na krevetu. Trećeg mladića nisu mogli da izvuku iz smrskanog automobila, pa su vatrogasci morali da seku auto. Svi smo se nadali da je i on živ. Kada su ga izvadili, videla sam mu lice. Oči su mu bile otvorene. Usta su mu bila krvava kao da nema usne, sav je bio obliven krvlju. Lekari su doneli aparat za reanimaciju i tri puta su pokušali da ga ožive, a onda su samo tražili čaršav da ga porkiju - kaže Milka Manić.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)