Kladionice otkrivaju da li će Britanci ostati u Evropi! Evo kolike su kvote na BREGZIT (FOTO)

Kvota za ostanak Britanije u EU u proseku je oko 1,33, dok je kvota da će ova zemlja ipak napustiti Evropsku uniju u proseku oko 3,4. Na čak 56,44 odsto tiketa je da će Britanija ostati članica EU, dok se 43,56 odsto kladilo da će Britanci svojim putem

Građani Velike Britanije će na referendumu 23. juna glasati o tome da li žele da ostanu ili izađu iz EU, a ako je verovati kvotama koje nude britanske kladionice za tačno pogađanja rezultata glasanja, Britanci će ipak ostati članovi Evropske Unije

BREGZIT: Koliko bi izlazak Velike Britanije iz EU žestoko POGODIO I SRBIJU?!

Prema statistici koju je kreirao sajt  "oddschecker.com", 56,44  odsto tiketa u najpopularnim britanskim kladionicama govori da će Britanija ostati članica EU, dok 43,56 odsto uplaćenih tiketa govori da će rezultati referenduma ipak biti drugačiji.

Kvota za ostanak Britanije u EU u proseku je oko 1,33, dok je kvota da će ova zemlja ipak napustiti Evropsku uniju u proseku oko 3,4.

Izlazak Britanije iz EU moglo bi da ima dalekosežne posledice po politiku, ekonomiju, odbranu i diplomatiju čitavog "starog kontinenta", preneo je Rojters.

- Ne može se isključiti mogućnost da će Bregzit uzrokovati domino efekat na istoku Evrope - rekao je Aselborn u intervjuu za nemački list "Tages špigl am Zontag". On je naveo da je "istorijska greška" britanskog premijera Dejvida Kamerona što je uopšte pomislio da sazove referendum o članstvu njegove zemlje u Uniji.

Čak i da Britanci odluče da ostanu u EU, "to neće rešiti problem koji proizilazi iz negativnog stava Britanaca prema Evropskoj uniji", istakao je luksemburški ministar.

Pogledajte kvote koje britanske kladionice nude za tačan pogodak rezultata referenduma:

(Telegraf.rs)