ONA POZAJMLJUJE MUŽEVE: Serijska ljubavnica bila sa 50 oženjenih muškaraca!

- Na sajtu preko kojeg se upoznajem sa muškarcima obično biram harizmatične biznismene, ne zanimaju me oni koji imaju 40 godina i i dalje jedu u "Mekdonaldsu". Takođe, skupi pokloni me ne zanimaju, ja sa svojim muškarcima idem u pozorište - kaže serijska ljubavnica

Karen Marli je rekorderka po zabavljanju sa isključivo oženjenim muškarcima, ona brak vidi kao "afrodizijak", na suprugu kao na "drugu ženu" a na izreku "nikada se ne zabavljaj sa oženjenim muškarcem" kao šalu.

- Na mojoj listi idealnih muškaraca, pod jedan stoji da mora da bude oženjen. Oni su bolje "utrenirani" nego slobodni, oni najbolje znaju kako da se ophode prema ženi - kaže Marlijeva i dodaje da su oženjeni bolji u krevetu.

- Kada vidim muškarca koji je sam u 40-tim, ne prilazim mu, taj ništa nije uradio u životu - kaže Marlijeva.

Govoreći o svojim iskustvima, ističe kako se zabavljala sa jednim tipom koji je bio iz Ženeve.

- Viđali smo se na svaka tri meseca, u periodu dok ga nisam viđala nisam sigurno živela kao opatica - istakla je rekorderka.

- Ja ne zahtevam od svojih partnera da ostave svoje žene, imala sam slučaj da je jedan hteo sve da ostavi zbog mene, odbila sam. Ja sam savršena ljubavnica, svaki je bio zadovoljan sa mnom, ali ja ništa ne tražim za uzvrat. Isto tako, ja ne kradem muževe, ja ih samo pozajmljujem, meni on ne treba da dođe kući po podne na ručak, to je vreme koje on provodi sa svojom porodicom i to je to - kaže ona.

- Putem sajta preko kojeg se upoznajem sa muškarcima, obično biram harizmatične biznismene, ne zanimaju me oni koji imaju 40 godina i i dalje jedu u "Mekdonaldsu". Takođe, skupi pokloni me ne zanimaju, ja sa svojim muškarcima idem u pozorište, oni me zasmejavaju, pričaju šale koje su njihove žene čule pre 15 godina i koje im više nisu zanimljive. Naši razgovori su puni hemije, flerta, često sa muškarcima odem na put, uživam sa njima, a kada se vratimo ja njega vraćam njegovoj ženi i idem dalje - zaključila je Marlijeva.

(I. Danić)