ČAK 690 LJUDI IMA SEKS MEĐUSOBNO DOK KRSTARE PO JADRANU: Neverovatan brod za orgije stiže na Balkan

Na brodu će se odvijati razne radionice za parove, tematske večeri erotske prirode i zabave kraj bazena. Postojaće posebno određena mesta na kojima će se parovi "družiti", ali i ona na kojima će putnici boraviti potpuno goli

Jadranom će zaploviti "brod ljubavi" po imenu Azamara Kuest na kojem će se odigravati prave ORGIJE. On će ugostiti čak 690 putnika željnih raznovrsnih seksualnih aktivnosti!

Mladić koji VODI LJUBAV sa PRIRODOM: Pali se na mahovinu, a drvo ga već raduje (VIDEO)

Brod kreće iz Venecije i ploviće do Slovenije i Hrvatske, a organizator ovog seks-krstarenje je meksička grupacija Original Group.

Izlet je planiran za septembar 2017. godine, a brod će se zaustaviti u Splitu, Dubrovniku i Zadru kako bi putnici imali priliku da razgledaju gradove.

Na brodu će se odvijati razne radionice za parove, tematske večeri erotske prirode i zabave kraj bazena. Postojaće posebno određena mesta na kojima će se parovi "družiti", ali i ona na kojima će putnici boraviti potpuno goli. Kako bi užitak bio potpuniji, organizatori su zamislili i posebne sobe za zabavu. Putnici će moći uživati i u spa tretmanima, teretani i kasinu te čak dva restorana.

Ipak postojaće i neka ograničenja, pa putnici neće smeti da se seksaju sa posadom, a iza ponoći će morati da budu malo tiši.

Cene za ovo putovanje se kreću od nešto manje od 2.600 evra pa do vrtoglavih 9.500. Ova kompanija već poseduje tri odmarališta za odrasle, a ovo im je prvo krstarenje koje organiziraju. Kako su se odlučili za baš ovu rutu nije poznato, no direktor Original Groupe kaže da je siguran da će ovo biti "iskustvo koje će putnicima promeniti život", prenosi Miami Herald.

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr / Foto-ilustracija)