POLICAJCI SU OTIŠLI U KUĆU U KOJOJ SU ZLOSTAVLJANA DECA: Čim su prešli prag, počeli su da plaču (FOTO)

Policija je na podu kuće strave pronašla kavez i okove koji su služili ovim ženama za zlostavljanje dečaka

Rejčel Fi (31) i Najomi Fi (29) su osuđene juče za ubistvo dvogodišnjeg Liama koje se dogodilo 22. marta 2014. godine u jednoj kući u Škotskoj. Dečak je preminuo od posledica teških povreda nanetih tupim predmetom, a sud je zaključio da je mališan preminuo u "intenzivnoj agoniji i najtežim mukama".

DADILJE LEZBIJKE IZ HORORA: Ostavile su golog dečaka (7) u sobi sa zmijama i pacovima, ubeđivale ga da je ubio bebu! (FOTO)

Objavljene su fotografije iz kuće strave na kojima su prikazani uslovi u kojima je živelo ovo dete dve godine pre ubistva.

Na fotografijama se može primetiti i ručno napravljeni kavez koji su koristile za zlostavljanje dece.

Policajci su na podu zatekli i lanac kojim su vezivale dečake kako ne bi pobegli.

Takođe, u kući se nalazila i kutija sa kablovima, za koje se sumnja da su takođe bili jedno od sredstava mučenja.

Sud je utvrdio da je dečak preminuo od posledica 30 okrutnih povreda, i da je telo bilo u takvom stanju kao posle saobraćajne nesreće.

One su pokušale da lažno okrive jednog dečaka, koji je takođe bio zlostavljan, za smrt drugog deteta.

Dečake su zlostavljale tako što su ih tuširale ledenom vodom, vezivale u mračnim sobama sa zmijama i pacovima, primoravale da jedu pseći izmet.

Jedan od dečaka je takođe rekao policiji da ga je Najomi Fi prisiljavala da jede sopstvenu povraćku i upozorila ga da je na samo nekoliko metara od njega boa koja “jede bezobrazne male dečake”. U svedočenju je napomenuo da mu je pokazivala i mašinu za šivenje koju je koristila kako bi ubila njegovog oca.

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)