U Bečeju zaplenjeno 54 kilograma marihuane!

Zbog osnovane sumnje da su ucinili krivicno delo neovlašcena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je, po odobrenju nadležnog tužioca, odredila zadržavanje do 48 sati D. G. (36), D. G. (31) i I. R. (25)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bečeju zaplenili su oko 54 kilograma marihuane u sirovom i suvom stanju, i uhapsili kriminalnu grupu, osumnjicenu za nelegalnu proizvodnju i prodaje opojne droge.

NAJVEĆA ZAPLENA KOKAINA U ISTORIJI: Policija ugledala 8 tona belog praha iz helikoptera (VIDEO)

Efikasnim operativnim radom, policija je u kući otkrila laboratoriju za proizvodnju marihuane sa 2.530 sadnica konoplje i kompletnom opremom, ukljucujuci postrojenja za osvetljenje, grejanje i ventilaciju, kao i preparate za uzgoj biljaka u veštackim uslovima.

OTKRIVENO CARSTVO DROGE NA NOVOM BEOGRADU: Policija zaplenila robu vrednu 6,5 miliona dinara (VIDEO)

Policija je oduzela i cetiri automobila visoke klase i novac, u domacoj i stranoj valuti, za koje se sumnja da su steceni krivicnim delom, kao i tri laptopa i sedam mobilnih telefona, navedeno je u saopštenju MUP.

Zbog osnovane sumnje da su ucinili krivicno delo neovlašcena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je, po odobrenju nadležnog tužioca, odredila zadržavanje do 48 sati D. G. (36), D. G. (31) i I. R. (25).

Oni ce, u zakonskom roku, biti dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu.

(Telegraf.rs/Tanjug)