OTAC UZEO PRAVDU U RUKE, pa prebio OSUMNJIČENOG ZA SILOVANJE NJEGOVE ĆERKE: Policija mu napisala PRIJAVU!

Nesrećna devojčica, učenica osmog razreda, pre nekoliko dana svom ocu je ispričala šta je doživela od momka kojeg je poznavala kraće vreme

Beogradska policija podnela je krivičnu prijavu za nanošenje teških telesnih povreda protiv muškarca, koji je pretukao Đ. M. (21) iz Boleča, nakon što je saznao da je ovaj terao njegovu ćerku (14) da ga oralno zadovolji.

UŽAS U SURČINU: Muškarac osumnjičen da je silovao devojčicu (15) u automobilu i naterao je na oralni seks

Nesrećna devojčica, učenica osmog razreda, pre nekoliko dana svom ocu je ispričala šta je doživela od momka kojeg je poznavala kraće vreme, prenosi "Alo".

- Ocu je ispričala da je bila u kolima sa svoja dva prijatelja. U jednom trenutku Đ. M. je tražio da vode ljubav i da to sve gleda njegov prijatelj.

Ona je to odbila, a mladić joj je udario dva šamara i naterao ju je da ga pred očima prijatelja oralno zadovolji. Svedok ovog iživljavanja ovu verziju ispričao je inspektorima beogradske policije - objašnjava izvor blizak istrazi.

- Uplašena da bi mogao da je povredi, maloletna učenica je pristala da ga oralno zadovolji, nakon čega ju je on pustio da izađe iz automobila. Učenica je u početku krila od svih šta joj se dogodilo. Dežurni tužilac koji je prisustvovao saslušanju silovane maloletnice, odmah je naložio da se Đ. M. privede na saslušanje nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana. On je negirao da je počinio silovanje i da je devojčica pristala na odnos - objašnjava izvor.

Đ. M. je na saslušanju tvrdio da ga „maloletna učenica već duže vreme progoni po Surčinu jer želi da bude s njim, kao i da je tog dana samovoljno odlučila da ga oralno zadovolji“.

(Telegraf.rs)