ŽELIM USPEH SNS! Tomislav Nikolić otkrio za koga navija na izborima (FOTO)

- Iskreno želim da Srbija nastavi da ide napred, putem kojim već nekoliko godina ide i koji je sigurno jedini i pravi, kao i koji može da donese mnogo boljeg ne samo nama, već generacijama koje dolaze, a na koje do sada očigledno niko nije mislio - kaže Nikolić

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je, nakon glasanja, da želi da Srbija nastavi da ide napred i korača putem kojim već nekoliko godina ide, a koji je sigurno jedini i pravi.

SVOJ GLAS DAO JE I PREDSEDNIK SRBIJE! Tomislav i Dragica Nikolić izašli na izbore (FOTO)

On je, u izjavi novinarima, rekao da očekuje da današnji dan izbora bude praznik demokratije u Srbiji, kao i da sve protekne u najboljem mogućem redu.

Nikolić je istakao da želi i da političke strasti ispoljavane do četvrtka danas utihnu, jer je potrebno da omogućimo građanima Srbije da iskažu svoju volju i da većina odluči šta želi u naredne cectiri godine.

- Iskreno želim da Srbija nastavi da ide napred, putem kojim već nekoliko godina ide i koji je sigurno jedini i pravi, kao i koji može da donese mnogo boljeg ne samo nama, već generacijama koje dolaze, a na koje do sada očigledno niko nije mislio - naglasio je predsednik, koji je na biralište došao u pratnji supruge Dragice.

Nikolić je poželeo uspeh svima koji učestvuju u izbornoj trci i posebno istakao:

„Želim uspeh SNS-u“.

(Telegraf.rs)