UNIŠTILI STE VRAČAR U PRETHODNIH 13 GODINA! Saša Radulović osuo paljbu po demokratama (FOTO)

Rat Demokratske stranke i pokreta Dosta je bilo (DJB) Saše Radulovića i dalje traje, evo oko čega su se sada sukobile ove stranke

Rat Demokratske stranke i pokreta Dosta je bilo (DJB) Saše Radulovića i dalje traje, a iz redova stranke bivšeg ministra osuli su paljbu po čelnicima opštine Vračar!

Naime u svom propagadnom materijalu DJB proziva DS i tvrdi:

"Vlast na opštini Vračar kroz sistem netransparentnogvladanja javnim poslovima omogućava manjinama da žive dobro. Partokratija, netransparentnost i neodgovornost su razorile vračarske institucije u prethodnih 13 godina".

Podsetimo rat na relaciji DJB - DS traje od predaje izbornih lista, a lider pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović optužio je Demokratsku stranku da osporava učešće njegove liste na izborima u beogradskoj opštini Vračar, iako je ona već proglašena u toj opštini.

DS, koji je na Vračaru u koaliciji i s Čedom (Jovanovićem) i s (Borisom) Tadićem i s Novom i s Borkom (Stefanovićem), sada pokušava da ospori i već proglašenu listu na Vračaru. Sram vas bilo, mi se nikada nećemo ponašati kao vi – objavio je Radulović na Tviteru.

On je još objavio da neki od kandidata nisu bili zadovoljni svojim rangom na listi “Dosta je bilo” pa su pokušali “ucenom da se dokopaju prvog mesta, recimo na Vračaru”, i u Vojvodini, što im je onemogućeno.

(Telegraf.rs)