MISLILI SU DA SU BEZBEDNI OD POPLAVA, ALI ONDA JE KIŠA STALA: Volonteri radili dan i noć, sav trud bio je uzaludan! (FOTO)

Na toj odbrani su dva dana bez prestanka radili volonteri i zaposleni u komunalnim preduzećima, ali čim su prestale kiše i dobrovoljci se povukli, džakovi su počeli da nestaju

Za sada nepoznati lopovi kradu džakove sa peskom koji su sprečili da se Toplica izlije u prokupačkom romskom naselju Mala Guba.

U pitanju su džakovi koji su postavljeni na napravljenom nasipu, kako bi se sprečila poplava, koja je prethodnog vikenda pretila ovom delu grada.

DRAMA NA TOPLICI: Dete (6) se zamalo udavilo u nabujaloj reci, spasao ga četrnaestogodišnjak

Na toj odbrani su dva dana bez prestanka radili volonteri i zaposleni u komunalnim preduzećima, ali čim su prestale kiše i dobrovoljci se povukli, džakovi su počeli da nestaju!

Na pojedinim mestima ostao je po jedan red džakova, a negde ih uopšte nema!

PRONAŠLI LEŠ U KORITU REKE TOPLICE: Tragičan kraj potrage za nestalom ŽENOM!

U prokupačkoj opštini kažu da je besmisleno da se obaveštava tužilaštvo, jer je reč o maloj vrednosti koja ne prelazi 15.000 dinara, pa će verovatno lopovi koji su rešili da odnesu džakove sa peskom, ostati nepoznati i nekažnjeni.

- Moramo da sklonimo džakove kako bismo ih sačuvali. Na sreću, opasnost od poplave je prošla - rečeno nam je u prokupačkoj opštini.

Oni volonteri i radnici komunalnih preduzeća u Prokuplju koji su punili džakove kažu da su potpuno razočarani onim što se desilo i da je sav njihov trud i angažovanje uzaludan zbog nesavesnih pojedinaca koji sada kradu džakove sa peskom.

(B. R.)