O ovom spasavanju vragolastog PSA iz POPLAVA priča cela Srbija! (FOTO)

Pas, kojeg su spasavali, tri puta je iskakao iz čamca u vodu i pokušavao da dopliva do kuće, međutim to spasioce nije obeshrabrilo

Prkosio evakuaciji ili je malo ispipavao snagu spasilaca? Jedan pas, kog su spasioci u Grdicama kraj Kraljeva, spasavali iz poplava u utorak, poigrao se malo sa njima. On je tri puta iskako iz čamca i pokušavao da dopliva do kuće, međutim, to nije obeshrabrilo momke Civilne zaštite Beograd, među kojima ima i instruktora ronilaca Žandarmerije, već su ga evakuisali.

(UŽIVO) DA LI JE DANAS DAN D ZA SRBIJU? Pogledajte kuda idu CRNI OBLACI i gde pada kiša!

Ovog lepotana su vlasnici, zbog poplava koje je Zapadna Morava napravila u ovom kraljevačkom naselju, napustili. Spasioci su ga zatekli na terasi kuće.

ON JE KRALJ 8. MARTA: Pogledajte šta je usred poplava uradio da bi usrećio ženu!

- On se popeo na sto, ali je voda počela da dolazi i tu do njega. Jedan od spasilaca je preskočio kapiju, dao mu da ga onjuši, a kad je video da je pas u redu, uzeo ga je u naručje i doneo do čamaca - pričaju meštani, koji su čekajući na evakuaciju, gledali sve ovo.

"MORAVA NAM JE SVE ODNELA": Vapaj meštana naselja od 300 kuća koje je progutala podivljala reka!

Pošto ga je spasilac uneo u čamac, pas je u njemu jurcao kao lud. U jednom trenutku se okliznuo i pao u vodu koja je počela da ga nosi.

- Ne razmišljajući, spasioci su se dali u trk za njim. Brzo su uspeli da ga uhvate za oglicu, i izvade. Izgleda da se vragolan nije dovoljno okvasio, ili da su mu se svidele igrarije, pa je još tri puta iskakao iz čamca. Svakli put bi ga spasioci vratili. Na kraju su ga nahranili, on se osušio, a zatim napravio pravu predstavu kada je počeo da se bije sa ostalim kerovima koje su ti divni ljudi spasli od bujica - kažu metani Grdica.

(Telegraf.rs)