PROSIDBA KOJA JE ODUŠEVILA REGION: Saša je ovako reagovao na Jeleninu ponudu

Bilbord je osvojila na jednoj nagradnoj igri, a na ovu ideju je došla kada je na Fejsbuku pročitala da jedna zlatara bira najorginalniju poruku, koju će objaviti na bilbordu

Već smo pisali o hrabroj Banjalučanki, koja je odstupila od tradicije zaprosivši dečka, umesto da čeka da on prosi nju! Buduća mama je, naime, preko bilborda zaprosila Sašu, koji je, na njenu i sreću svih nas, izgovorio sudbonosno DA, prenosi mojKontakt.

– On je mene dovezao kući, i otišao svojoj… Ja sam ušla na FB  i videla da je moj bilbord "udarna vest"… Tada sam postavila članak sa vašeg portala na zid i tagovala Sašu uz poruku "dok ga ne vidiš uživo" – priča Jelena inastavlja:

Nije mogla da sačeka, pa DEČKA zaprosila krajnje originalno: "Beba je na putu, nemamo više šta čekati"!

- Iako se trudio da to prikrije, primetila sam njegovo oduševljenje. Znala sam da je ludost to što radim, i da će me mnogi kritikovati, ali ne patim od toga šta će drugi reći. Mnogo toga sam prošla u životu, i konačno mogu reći da sam našla pravu osobu. On je jako skroman, i pomalo stidljiv, ali zato sam ja spremna na svakakve ludosti.

 

Bilbord je, kaže, osvojila na jednoj nagradnoj igri, a na ovu ideju je došla kada je na Fejsbuku pročitala da jedna zlatara bira najorginalniju poruku, koju će objaviti na bilbordu. Odlučila je da pokuša, a otud i ne čudi što su izabrali baš nju.

Inače, budući mladenci u avgustu očekuju bebu, čiji će pol saznati već na narednom pregledu.

(Telegraf.rs)