DEVOJČICU (13) NAZVAO KURVOM I RAZBIO JOJ ARKADU: Jezivi detalji nezapamćenog nasilja u školi u Srbiji!

Trinaestogodišnju A. R. iz Arilja, drugar D.N. je vređao, a potom i fizički napao, posle čega je ona završila u bolnici sa razbijenom arkadom i zatvorenim okom!

Još jedna maloletnica bila je žrtva vršnjačkog nasilja. Naime, trinaestogodišnju A. R. iz Arilja, drugar D.N. je vređao, a potom i fizički napao, posle čega je ona završila u bolnici sa razbijenom arkadom i zatvorenim okom!

UŽAS U SRPSKOJ ŠKOLI: Devojčici PUKLA ARKADA i UMALO OSLEPELA pošto ju je glavom udario ŠKOLSKI DRUG?

Da sve bude još gore, povređenu je do bolnice odvela samo najbolja drugarica, jer, navodno, niko od osoblja i profesora osnovne škole "Steva Čolović", koju ona pohađa, nije reagovao.

- Drugarica A. R. je u petak pozvala moju suprugu da hitno dođe u bolnicu, jer nam je ćerka brutalno pretučena. Supruga, kada je ugledala ćerku sa zatvorenim okom i razbijenom arkadom, doživela je šok. Nije mogla da veruje da neko dete može to da uradi. Možete misliti kako je naša ćerka još sve to psihički podnela - otkriva otac devojčice M. R. za Kurir i dodaje:

- Školski drug D.N. napao je moju ćerku i posle kraće prepirke, kada mu je ona odgovorila, nazvao je ku*vom, nakon čega je počeo da je udara, a onda joj je glavom razbio arkadu.

MAJKA, OČUH I DEDA LETVOM TUKLI DECU I IZUJEDALI IH! Zbog sudbine ove devojčice (11) i dečaka (12) STREPI cela Srbija

Otac povređene sumnja da je njegova ćerka izazvala problem, jer je, kako kaže, odlična učenica i mirna devojčica koja nikada nije pravila probleme. On apeluje na to da se problem reši tako što će se kazniti nasilnik.

U školi nisu želeli da sarađuju sa beogradskim medijima. Jedino je direktor OŠ "Stevan Čolović" Božidar Stojić potvrdio da su u školi upoznati sa incidentom i da je razredni starešina reagovao. Međutim, roditelji devojčice tvrde suprotno.

Da nije sve crno na kraju ove tužne priče, potvrdio je M. R., rekavši beogradskim medijima da njegova ćerka ipak neće izgubiti oko i da neće snositi ozbiljnije posledice.

Pošto je slučaj preuzela policija, on kaže da će sačekati reakciju MUP-a, pre nego što odluči šta će dalje preduzeti.

(Telegraf.rs)