Uhapšen SRPSKI BIZNISMEN osumnjičen da je DAVIO ŽENU i držao joj pištolj uperen u glavu!

- Skočio je i obema me rukama zgrabio za vrat i nekoliko minuta me tresao i gušio. Potom je otišao u radnu sobu i doneo pištolj, koji nije repetirao, ali ga je držao uperenog u moju glavu - ispričala je nesrećna žena

Požarevački biznismen S. N., biznismen i vlasnik regionalne TV, uhapšen je u nedelju zbog navodnog vršenja fizičkog nasilja nad suprugom!

ŽENA POLICAJCA SE UBILA U PROKUPLJU: Pucala sebi u glavu, ne zna se motiv

Prema rečima ove žene, koja na pomenutoj televiziji radi kao direktorka i glavna urednica, po povratku s posla preživela je pravi pakao.

- Zamolila sam ga da smanji TV, a on je pobesneo. Bacio je i razbio daljinski, a onda je skočio i obema rukama me zgrabio za vrat i nekoliko minuta me tresao i gušio. Potom je otišao u radnu sobu i doneo pištolj, koji nije repetirao, ali ga je držao uperenog u moju glavu. Pretio mi je da ni slučajno ne zovem policiju - priča ova žena, koja je u braku sa S. N. već 27 godina.

Kako kaže, ovo nije prvi put da je trpela zlostavljanje u kući, jer je još 2005. godine muža prijavila zbog nasilja, ali on tada nije bio kažnjen. Nije želeo ni da se sporazumno razvedu, već je ucenjivao da će je ostaviti bez ičega.

- Sada sam pribavila i lekarske izveštaje o povredama, ali ne od požarevačkih lekara, već iz jedne privatne beogradske ordinacije. Kad je inspektorka u policiji videla da mi je bezbednost ugrožena, odmah je kontaktirala sa osnovnim javnim tužiocem i usledilo je hapšenje mog supruga. Pošto će on, najverovatnije, biti na slobodi posle zadržavanja od 48 sati, ja do tada moram da se spakujem i odem sa decom u Sigurnu kuću - žali se ona.

Nesrećna žena je kazala da će sud odrediti kome šta pripada, jer su u zakonitom braku sticali imovinu koja uopšte nije mala.

Prema njenim rečima, poseduju velelepnu kuću u centru Požarevca, u neposrednoj blizini kuće Slobodana Miloševića, zatim tri firme udružene u holding kompaniju, kao i poslovnu zgradu na Beogradskom putu, u kojoj je smeštena najstarija televizija u Braničevskom okrugu, kao i moderna štamparija.

- Moj suprug ima avion, a krijući od mene kupio je nedavno još jedan, koji se nalazi u Smederevskoj Palanci. Bez mog znanja otvorio je u Požarevcu i savremenu kockarnicu-kladionicu. Pitam se odakle mu pare, jer mi se žalio da loše posluje i da ne zna kako će da izađe na kraj. Sva ta imovina vodi se na njegovo ime, čak i kuća, koja je podignuta od materijala koji nam je u miraz dao moj otac. Da se zna, ja potičem iz veoma bogate porodice i očekujem da pravilno podelimo imovinu koju smo zajedno sticali - kazala je žena požarevačkog biznismena.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)