CEO SVET PRIČA O VELJKU MILKOVIĆU, Srbinu koji tvrdi da je otkrio nešto veće od TESLINIH IZUMA! (FOTO)

Zaključak do kojeg je došao Veljko Milković potvrdili su i brojni domaći i svetski stručnjaci

Akademik Veljko Milković, jedan od naših najpoznatijih i najuspešnijih istraživača i izumitelja, pobudio je veliku pažnju domaće i svetske javnosti svojim višedecenijskim istraživačkim radom i svojim otkrićima na polju energetike i ekologije, a naročito nakon otkrića da postoji nešto veće i od Teslinih izuma.

GENIJE: Ovaj SRBIN je stvorio nešto što će SPASITI MILIONE LJUDI!

U razgovoru sa ekipom Telegrafa, Veljko Milković je ne samo objasnio svoja istraživanja, već i napomenuo dokle se u svetskoj stručnoj javnosti otišlo sa priznavanjem dostignuća do kojih je sam došao.

Prenosimo vam u celini Veljkovo pojašnjenje ne samo onoga što je izumeo, već i prašine, koju su ti izumi podigli u svetu:

"Posmatranjem živih bića nije teško zapaziti da su gotovo sva kretanja oscilatorna. Kao što vetar njiše grane, tako se i mnoge druge biljke pri vetru savijaju zahvaljujući svojoj elastičnosti. Ptice lete mahanjem krila, slično kao i ribe koje osciluju perajima i repom. Prilikom kretanja ljudi i kopnenih životinja takođe se može govoriti o oscilatornom kretanju, a slično je i sa unutrašnjim organima. Verovatno sve to nije slučajno da kod živih bića postoje takva racionalna ostvarenja.

Međutim, kroz razvoj energetike otišlo se u daleko manje efikasnom smeru kroz široku upotrebu rotacionih uređaja (turbine, elise, rotori, zamajci, zupčanici, remenice, lančanici, bregasti mehanizmi...). Tako se rasipa ogromna energija kroz buku, habanje, kavitaciju, a sve na štetu životne sredine.

Nabrojane veštačke tvorevine u biosferi nikako ne mogu biti povoljnije od prirodnijih oscilatornih uređaja sa klatnom, čija je upotreba nesaglediva, ali najpre kod stacionarnih mašina (pumpe, kompresori, prese, elektrogeneratori...).

Tako se poslednjih godina eksperimentalno dokazuje da su oscilacije klatna daleko efikasnije od rotacija i da je bilo pogrešno viševekovno ubeđenje o rotacionom principu kao nekakvom savršenstvu. Drugačije rečeno da forma točka, iako afirmisana u transportu, nije baš svuda najbolje i najefikasnije rešenje.

U više navrata izmereno je prosečno vreme zaustavljanja električnih uređaja – eksponata u Muzeju Nikole Tesle u Beogradu i ponovo je postignuto stostruko duže trajanje oscilacija elastičnog klatna u odnosu na „Kolumbovo jaje“ u obrtnom magnetnom polju i indukcioni motor.

Ovim se potvrdilo da postoje uređaji efikasniji od Teslinih, odnosno da postoje stostruko bolja rešenja od, na primer, Teslinog Kolumbovog jajeta. Oscilacije traže daleko manje energije od rotacionih uređaja pa samim tim i od elektromotora i magnet motora.  Električni motori imaju najveću efikasnost od svih motora, a ovakvi oscilatorni uređaji mogu biti daleko efikasniji od elektromotora."

Zaključak do kojeg je došao Veljko Milković potvrdili su i brojni domaći i svetski stručnjaci kao što su doktor Peter Lindman, prof. dr Velimir Abramović, akademik prof. dr Bratislav Tošić, ali i američki fizičar Brajan Beret.

Ostaje nam samo da vidimo hoće li ovaj Srbin promeniti svet brže nego što je iko mogao da zamisli.

(Telegraf.rs)