(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Ovako je izgledala FILMSKA PLJAČKA u kojoj su SPECIJALCI iz RS ukrali 300.000 evra!

Pripadnici MUP-a RS uhapšeni su na osnovu DNK tragova koje su ostavili u automobilu "audi a 6" koji su koristili tokom pljačke, a koji je kasnije pronađen u obližnjoj šumi

Pljačka blindiranog vozila iz kojeg je ukradeno 600.000 konvertabilnih maraka, što je 300.000 evra, a koju su izveli pripadnici Specijalnih jedinica MUP-a Republike Srpske, potresla je region.

FILMSKA PLJAČKA: Uhapšeni specijalci MUP-a RS, ukrali 600.000 maraka iz blindiranog vozila!

Pripadnici MUP-a RS uhapšeni su na osnovu DNK tragova koje su ostavili u automobilu "audi a 6" koji su koristili tokom pljačke, a koji je kasnije pronađen u obližnjoj šumi.

Kamera iz blindiranog vozila prikačena na prednje staklo blindiranog vozila pokazuje da je vožnja tekla bez problema, ali ga u jednom trenutku pretiče i presreće "audi", čija se vrata otvaraju dok je još u pokretu. Četvorica izlaze napolje i idu prema blindiranom vozilu, dok peti ostaje kod "audija".

Zadnja kamera snima vozilo u pratnji i razbijanje stakla na suvozačevim vratima kundakom puške. Dvojicu radnika obezbeđnja pod pretnjom oružja izvlače iz auta.

Sve to su gledali vozač i suvozač iz prvog vozila, koji verovatno nisu ni imali vremena da shvate šta se ustvari dešava. Na kraju pljačkaši i na njih pucaju i vide se od metkova probijena šoferšajbna.

U tom trenutku jedan od njih je i ranjen. Pljačkaši ulaze i izvode ih napolje.  Jedan ili dvojica, na snimku se ne vidi jasno, uzimaju novac nakon čega lopovi utrčavaju u "audi" i beže.

Pljačka je izvedena na auto-putu Banjaluka-Gradiška, kod mesta Cerovljani.

Pogledajte video ATV-a kako je izgledala pljačka:

(Telegraf.rs / ATV)