POHOTNA PROFESORKA CELU NOĆ BILA SA UČENIKOM: Namamila ga posle maturske večeri!

Rebeka Lejsej je bila bliska sa više učenika, a saznalo se da je jednog odvela u hotelsku sobu...

Nastavnica Rebeka Lejsej (28) odvela je 11-godišnjeg učenika u hotelsku sobu i provela noć sa njim nakon maturske večeri.

POHOTNA PROFESORKA DECENIJE: Ovoj ženi SEKS izbija iz očiju, sa učenikom je imala odnos 50 puta! (VIDEO)

Rebeka Lejsej je bila bliska sa učenikom celu noć, a onda ga je pozvala da ostane s njom. Ona ga je kolima odbacila blizu kuće sutradan ujutru, kako bi mogao da otpešači do svog doma.

Ostali nastavnici su videli da je 28-godišnja nastavnica provodila vreme nasamo sa drugim učenicima u nekoliko prilika, uključujući i navedenog 11-godišnjaka.

Sada već bivša nastavnica u školi u Bristolu, dozvolila je "ranjivim" tinejdžerima i ostalim učenicima da je zagrle za oproštaj na maturskoj večeri. Na istoj je plesala sa dva dečaka, uzrasta od 15 i 16 godina, a i fotografisala se sa njima. Na slikama može da se vidi kako su im njihove ruke oko njenog struka.

Lejsej, kojoj na društvenim mrežama piše da voli "momke sa tetovažama i pirsinzima" jer "je nešto kod njih pali", priznala je da je pozvala učenika u hotelsku sobu jer je bila zabrinuta za njegovu "sigurnost i dobrobit" pošto je bio pijan i drogiran.

(Telegraf.rs)