ŽENA OSUMNJIČENA DA JE TUKLA MUŽA DO SMRTI: Detalji JEZIVOG ZLOČINA o kojem priča cela Srbija!

Utvrđeno je da nije bilo nikakvih napadača i da je S. Z. pretukla muža. Dobro je odglumila i plakala za suprugom, ali su joj, zahvaljujući efikasnoj akciji požarevačke policije, ubrzo stavljene lisice na ruke

S. Z. (38) uhapšena je zbog sumnje da je ubila nevenčanog supruga V. K. iz sela Brnjica kod Golupca. Nesrećni čovek je 29. decembra pronađen s teškim povredama u dvorištu porodične kuće, a umro je 2. januara u beogradskom Urgentnom centru.

HOROR U POŽAREVCU: Žena (38) UDARALA MUŠKARCA (60) u glavu dok ga nije ubila

Prema nekim saznanjima, S. Z. je kobnog dana pozvala devera i rekla mu da su ona i suprug napadnuti u dvorištu.

- Čovek je odmah alarmirao policiju. Snaja mu je ispričala da je nepoznati napadač nasrnuo na nju i njenog supruga. Rekla je da su njega udarali tupim predmetom po glavi i da je teško povređen. Takođe je ispričala da je napadač nasrnuo i na nju, ali da nije ozbiljnije povređena. S. Z. je i u policiji potvrdila istu priču i objasnila da je nasilnik nju vukao po dvorištu, ali da je njen muž prošao mnogo gore - kaže izvor blizak slučaju za Kurir.

Policija je odmah izašla na lice mesta, a V. K. je s teškim povredama glave prevezen u bolnicu.

- Zbog ozbiljnosti povreda iz požarevačke bolnice transportovan je u Klinički centar Srbije, ali je uprkos naporima lekara da ga spasu umro četiri dana kasnije - kaže isti izvor.

Iako je S. Z. pokušala da prikrije zločin policajci su ubrzo rasvetlili ceo slučaj.

- Utvrđeno je da nije bilo nikakvih napadača i da je S. Z. pretukla muža. Dobro je odglumila i plakala za suprugom, ali su joj, zahvaljujući efikasnoj akciji požarevačke policije, ubrzo stavljene lisice na ruke - kaže isti sagovornik.

Daljom istragom biće utvrđeno zbog čega je S. Z. pretukla i usmrtila V. K. Ona će nakon policijskog zadržavanja biti izvedena na saslušanje pred Višim tužilaštvom u Požarevcu.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)