TAJNI PUTINOVI HELIKOPTERI: Ruske letelice snimljene iznad Kremlja (VIDEO)

Na snimku se vide dva helikoptera maslinaste boje, sa velikim brojem antena i bez prepoznatljivog broja na repu, kako poleću iz Kremlja i odlaze

Mi-35MS koji predstavlja jedan od helikoptera koje Rusija čuva u strogoj tajnosti, snimljen je iznad Kremlja. Interesantna je činjenica da je snimak helikoptera tek sada dospeo u centar pažnje, iako je zabeležen još u maju, tokom priprema za veliku vojnu paradu povodom proslave 70. godina od pobede nad fašizmom.

LETEĆI TENK: Ovaj Putinov helikopter uteruje strah u kosti džihadistima Islamske države (VIDEO)

Na Jutjub kanalu "Cooxsals" objavljen je video na kome su prikazana "dva vrlo neobična helikoptera koje je korisnik kanala ugledao dok je šetao moskovskim trgom", kako je napisao u komentaru ispod snimka.

Na snimku se vide dva helikoptera maslinaste boje, sa velikim brojem antena i bez prepoznatljivog broja na repu, kako poleću iz Kremlja i odlaze.

Inače, helikopter Mi-35MS je naslednik legendarnog borbenog helikoptera Mi-24, poznatijeg kao "krokodil". On je opremljen najsavremenijim senzorima i radarima, naprednim GLONASS navigacionim sistemom, satelitskom stanicom "Rainbow-N-B", komunikacijskim alatima koje je nemoguće ometati.

Letelica nema projektile, već svojevrsne kontejnere sa posebnim "elektronskim oružjem" koje potpuno onesposobljava svaki PVO.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: rt.com)