Nikolić: Kada pobedimo, moraću da kontrolišem sve što radite

Lider SNS poručio saradnicima da će posle izbora odgovarati na pitanja koja su oni dosad postavljali

Predsednik SNS Tomislav Nikolić kaže da će ako pobedi 6. maja ukloniti uticaj "kriminalaca na izvršnu vlast u Srbiji i osloboditi zemlju kriminala i korupcije".

Na predizbornom skupu u beogradskom Sava centru, Nikolić je svojim pristalicama rekao da je Srbija "zapuštena zemlja" i pozvao ih da u slučaju pobede na izborima imaju na umu da od njihovog rada u vlasti zavisi budućnost i tuđe dece.

- Kada pobedimo moraću da kontrolišem sve što radite. Da ne mogu da nas optuže za krađu. Posle 6. maja, posle Đurđevdana kada sredimo aždaju odgovaraćete na pitanja kakva ste vi do sada postavljali - rekao je Nikolić burno pozdravljen od svojih saradnika i pristalica u velikoj dvorani Sava centra aludirajući da će njegova stranka doći na vlast.

Nikolić, koji je i predsednički kandidat, ponovio je da će stvoriti ambijent za strana ulaganja. 

- Srbija će biti ambijent za rad i u nju će investirati i oni kojima to sada ne pada na pamet - rekao je lider naprednjaka i optužio aktuelnu vlast na čelu sa Demokratskom strankom da protiv njega vodi prljavu kampanju.

Nikolić je svojim pristalicama poručio i da kada, kako kažu, budu stranka na vlasti nikako mu ne savetuju da vodi prljavu kampanju kakvu, prema njegovim rečima, sada vode vladajuće stranke.

- Nije to ni srpski ni ljudski i daće bog da se to u Srbiji više ne desi - rekao je Nikolić.

Predsednički, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori u Srbiji su zakazani za 6. maj, a završni miting naprednjaka će biti u Nišu.

(Telegraf.rs/Tanjug)