"SVAKI DAN ĆU DA TE BIJEM!": Manijak iz Kraljeva radnicu Parking servisa tukao PO CELOM TELU!

- Posle psovki koje mi je uputio, izašao je iz auta i prišao šalteru kućice u kojoj radim. Rekao je: „J... ti mater, što mi ne otvaraš da prođem, ubiću te!“ - priča pretučena radnica

Radnici Parking servisa, M. V. (57) koju je juče pretukao Kraljevčanin, jer se rampa previše sporo podizala, konstatovane su povrede glave, levog oka, ekstremiteta, kao i povrede po telu.

VLASNIK SPLAVA PRETUKAO RADNICU PARKING SERVISA? Ženu pred penzijom izudarao pesnicama u glavu

Kako je M.V. (57) izjavila u policiji, muškarac je na parking mestu kod bivšeg „Statusa“ hteo da prođe automobilom. Pošto se rampa sporo podiže, on je pomislio da neće da ga pusti da prođe i prvo je počeo sa verbalnim nasiljem.

- Nakon psovki koje mi je uputio, izašao je iz auta i prišao šalteru kućice. Rekao je: „J... ti mater, što mi ne otvaraš da prođem, ubiću te!“ - priča radnica.

MANIJAK NAPAO DEVOJKU NA VIDIKOVCU: ŠOKIRAĆE vas kako ga je BATINAMA BACILA NA ZEMLJU! (VIDEO)

Nasilnik je zatim ušao u kućicu u kojoj M. V. sedi i počeo pesnicama da je udara po glavi i telu, pretivši joj da će svakog dana da je bije.

- Dva puta sam izgubila vazduh i nisam bila u stanju da se branim. Tada su naišla druga vozila, a on se pešice udaljio prema splavovima - rekla je ona.

(Telegraf.rs)