POČELA ANTITERORISTIČKA AKCIJA U CENTRU: Evo koje su ulice ZATVORENE i kako radi SAOBRAĆAJ! (FOTO)

U najavi "Štita" navedeno je da će građani kod Palate Srbija (bivši SIV), sa dunavske strane, moći da vide najsloženije taktičke vežbe

Pripadnici MUP-a Srbije, Vojske Srbije i Bezbednosno informativne agencije od 11 časova na Novom Beogradu izvode veliku antiterorističku pokaznu vežbu "Štit".

(VIDEO) SRPSKI SPECIJALCI su MUNJEVITO uleteli u VOZ, a onda je nastao HAOS!

U najavi "Štita" navedeno je da će građani kod Palate Srbija (bivši SIV), sa dunavske strane, moći da vide najsloženije taktičke vežbe.

OVO SU LJUDI KOJI SRBIJU BRANE OD TERORISTA: Zastaće vam dah kada vidite na šta su sve spremni! (FOTO) (VIDEO)

Očekuje se da će najzanimljivije biti prikazivanje rešavanja talačkih kriza i odbrane od terorističkih napada.

Najavljuje se i da bi "Štit" trebalo da pokaže snagu celokupnog sistema odbrane i suprotstavljanja svim bezbednosnim pretnjama.

Centralna vežba, koja će građani moći da posmatraju, održaće se kod bivšeg SIV-a, a ujedno će biti održano i niz manjih na drugim lokacijama, koje će biti zatvorene za javnost.

Pošto je Bulevar Nikole Tesle još od četvrtka zatvoren, građani su verovatno već primetili da nekoliko linija gradskog prevoza ide izmenjenom. Dobra vest je da ni jedna druga ulica neće biti zatvorena.

Linije 15, 84, 707, 704 i 706 sada će od hotela Jugoslavije ići dužom trasom ka centru Beograda, odnosno preko Bulevara Mihajla Pupina.

Pogledajte video kako je izgledala vežba srpskih specijalaca za "Štit" i napišite nam komentarima da li mislite da je Srbija spremna za odbranu od terorističkih napada.

(Telegraf.rs)