ANONIMUSI OBJAVILI RAT I U BOSNI: Borićemo se protiv mudžahedina! (VIDEO)

- Naši napadi su moćniji nego ikada. U ovom trenutku ne objavljujemo rat samo ID, nego i svim teroristima. Zaustavićemo vas jer smo jači - ističu Anonimusi

Nakon što su se prošlog petka odigrala dva teroristička napada u Parizu, hakerska grupa Anonimusi objavila je totalni rat Islamskoj državi. Međutim, pre dva dana došlo je do novog napada u Bosni i Hercegovini, pa su hakeri rešili da se "pozabave" džihadistima i u ovoj zemlji.

OČEKUJTE NAS I SPREMITE SE: Anonimusi objavili TOTALNI rat ISIS-u! (VIDEO)

Oni su objavili novi video snimak u kojem kažu kako dolaze u BiH, jer se tamo dogodio teroristički napad nakon onog u Parizu.

- Zdravo. Mi smo Anonimusi. Kao što znate, objavili smo rat Islamskoj državi u Francuskoj, a sada dolazimo u BiH. Čuli smo da se tamo desio teroristički napad i sad ćemo se boriti protiv mudžahedina i grupa koje podržavaju ID. Vaše ime, mudžahedin, prevodi se kao ratnik, ali vi niste ratnici - navodi se u saopštenju.

ANONIMUSI OBJASNILI KAKO SE HAKUJE ISLAMSKA DRŽAVA: Postavili uputstvo na internet za sve uzraste

Oni su najavili da će svaki sajt koji je vezan za Islamsku državu, biti oboren.

- Naši napadi su moćniji nego ikada. U ovom trenutku ne objavljujemo rat samo ID, nego i svim teroristima. Zaustavićemo vas jer smo jači - ističu Anonimusi.

Podsećamo vas, u napadu u Rajlovcu pre dva dana Enes Omeragić je ubio dva vojnika Oružanih snaga BiH.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: klix.ba)