O OVOM STATUSU PRIČA CELA SRBIJA: Pacijent usred Srbije zeznuo MEDICINSKU SESTRU, a nije VIC!

Ovu priču podelila je sa svojim prijateljima na Fejsbuku Vesna Z. koja se u bolnici obrela kad je pravila društvo svojoj drugarici

Dok se većina Srba žali na to što im zdravstveno osiguranje ne pokriva mnoge troškove lečenja, jedan Beograđanin zahtevao je da sam plati ono što je "popio" u bolnici. Nažalost, neposredno pre toga on je već preterao sa pićem, pa je u bolnici "pio" - infuziju.

Nataša Bekvalac završila na infuziji (FOTO)

Ovu priču podelila je sa svojim prijateljima na Fejsbuku Vesna Z. koja se u bolnici obrela kad je pravila društvo svojoj drugarici.

"Pre par dana je pozlilo mojoj drugarici i njen muž ju je odveo u bolnicu. U međuvremenu me je pozvala da odem da budem pored nje. Posle pregleda, morala je da primi infuziju. Dok je ona primala infuziju, stigao je još jedan pacijent, vidno alkoholisan, obeznanjen! Kad je završio sa primanjem infuzije, sestra je došla da mu skine braunilu - napisala je ova devojka.

Horor scena u NS: Mrtav pijan spavao nasred ulice 2 sata, niko nije hteo da mu pomogne!

Prema njenim rečima, on je tada izvadio 500 dinara i mamurnim glasom joj rekao: "Ja sam džentlmen, ja svoja pića plaćam sam!"

Sestra se samo nasmejala i odgovorila mu da "ovaj put kuća časti".

(Telegraf.rs)

Pišite nam u svojim komentarima da li ste i vi nekad doživeli nešto smešno u bolnici.