BIZARNO: Muškarac umro pošto mu je žena iscedila testise u tuči!

Nakon tuče oko parking mesta u Kini, neimenovana žena stisla je testise muškarcu, koji se prvo onesvestio, a ubrzo potom i preminuo

Jedan 42-godišnji neimenovani Kinez umro je prošle nedelje nakon što mu je neidentifikovana žena stisla testise dok su se svađali oko praking mesta.

Žena (41) iz kineskog grada Haiku, u provinciji Hajnan, odvezla se na svom skuteru kako bi pokupila dete iz škole. Pokušala je da se parkira ispred lokalne radnje, ali joj vlasnik to nije dozvolio.

Usledila je svađa, a žena je pozvala svog muža i brata, koji su se potukli sa čuvarima radnje. U jednom momentu žena je zgrabila testise vlasnika i stisla ih toliko da se ovaj onesvestio, nakon čega je prevezen u bolnicu, a ubrzo potom je i umro.

Svađe zbog parkinga nisu samo kineska svakodnevnica. U Luzijani (SAD), 26. marta,  Šantaj Braun (19) uhapšena je zbog ugriza petaestogodišnjakinje za grudi. Policajac je potvrdio da je video ujed, a tuča je zabeležena i kamerom, gde se vidi da Braunova juri za devojkom da je ujede.

Braunova je tvrdila da je tinejdžerka prva nju ujela. He, taj ludi, ludi svet!

(Telegraf.rs / The Huffington Post)