Vučić: Pobeda neće pasti s neba, izađite na izbore

Zamenik predsednika SNS-a tvrdi da njegova stranka u Beogradu ima 215.000 sigurnih glasova

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić ocenio je da je mnogo više građana koji žele promene i da je zbog toga jako važno da oni 6. maja izađu na izbore.

Vučić je u kol centru SNS-a rekao da je najvažnije da građani znaju da je pobeda koalicije Pokrenimo Srbiju "nadohvat ruke" i da ona zavisi od odgovornosti i ozbiljnosti onih koji su za promene.

- Pobeda zavisi od toga hoćemo li izaći na izbore ili ne. Ne možemo da sedimo kući i čekamo da naša pobeda padne sa neba - naglasio je Vučić, koji je i kandidat za gradonačelnika Beograda.

On je ponovo pozvao građane da ne rasipaju glasove na male stranke jer će SNS, kako tvrdi, na taj način ubedljivo pobediti.

- Samo je važno da pokažemo hrabrost i želju da ih pobedimo - rekao je Vučić, koji tvrdi da SNS u Beogradu ima 215.000 sigurnih glasova.

Prema njegovim rečima, to je podrška o kojoj "sve ostale stranke trenutno mogu da maštaju".

Vučić je naveo i da će aktivisti SNS-a koji rade u kol centru obaviti više desetina hiljada telefonskih poziva kako bi ubedili građane da su promene ono što je dobro za Beograd i Srbiju.

(Tanjug)