Manya se lično obratio iz Nemačke! (VIDEO)

Nasmejan, poručio je da mu je bolje i da je povratio kilažu i snagu, kao i da njegov boljitak ne bi bio moguć bez svih onih koji su tu za njega i prikupljaju novac za lečenje

Nemanja Ivanović, dečko zbog kojeg se na noge digla skoro cela Srbija, sinoć je poslao snimak u kojem se lično obratio i zahvalio svima koji mu pomažu.

Nasmejan, poručio je da mu je bolje i da je povratio kilažu i snagu, kao i da njegov boljitak ne bi bio moguć bez svih onih koji su tu za njega i prikupljaju novac za lečenje.

- Najviše želim da vam se zahvalim na ovom divnom festivalu, jer da nije bilo vas ništa se ovo ne bi dogodilo i mnogo mi je krivo što neću biti tamo. Želim da se zahvalim svima, video sam da ima mnogo volontera, što mi je skoro pa nestvarno. Hvala vam na tome puno! - poručo je Manja sa osmehom.

Dance4Manya festival počinje sutra u Belexpo centru od 22h. Preko 50 di-džejeva nastupiće 16. i 17. oktobra, a sve u cilju da se prikupe sredstva za Nemanju, koji boluje od retkog oblika maligne bolesti i trenutno je u Nemačkoj. Jednodnevna karta za festival je 500, a dvodnevna 800 dinara. Mogu se kupiti na svim biletarnicama Eventima i DD Tickets-a, kao i na ulazu na događaj u Belexpo centru.

Pošaljite jedan SMS sa sadržajem 100 na 3030 i donirajte 100 din za Nemanjino lečenje.

Ovog vikenda svi igraju za Manju, za život!

Više informacija na www.zamanju.rs

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs)