ĐAVO JE USLIKAN, OVO JE SOTONA LIČNO: Napravljena fotografija koja će ući u istoriju (FOTO) (VIDEO)

- Prolazio sam putem pored terena za golf i pomislih da sam ugledao lamu. Onda sam shvatio da ima krila i preleće preko terena - priča Amerikanac koji je zabeležio neverovatnu fotografiju

Amerikanac Dejv Blek uslikao je neverovatnu fotografiju stvorenja koje je preletelo preko terena za golf u Galoveju.

ŠTA JE NAPALO OVOG ČOVEKA? Nešto jezivo je istrčalo iz vode! (VIDEO)

Dejv je vozio kada je video ovaj prizor i ostao zapanjen, a iistraživači paranormalnih pojava sa pažnjom analiziraju ovaj snimak. Inače, priča o đavolu iz Nju Džersija je prastara, a potrage za njim traju već 200 godina. 

Blek je išao kući sa svog posla čuvara u Atlantik Sitiju, kada je ugledao začuđujući prizor.

- Prolazio sam putem pored terena za golf u Galoveju i pomislih da sam ugledao lamu. Onda sam ugledao krila i video da to stvorenje preleće preko terena - priča Dejv koji je brzo izvadio telefon i napravio nekoliko brzih slika, ali samo se jedna učinila smislenom.

- Ili se moj um igra sa mnom ili sam upravo video Nju Džersi đavola. Ne tražim ništa zauzvrat, samo bih voleo da mi neko ovo objasni racionalno. Kunem se da ovo nije fotošop - objašnjava Blek.

ĐAVO UŠAO U DEVOJKU PREKO APLIKACIJE ZA PRIZIVANJE DUHOVA: Tresla se i u delirijumu pretila svima oko sebe! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Jedan od njegovih prijatelja rekao je da je možda u pitanju životinja, možda sova, ali je Blek ubeđen da je video velikog letećeg sisara veličine jelena. 

-  Ova fotografija je zaista interesantna, ali treba biti oprezan sa izjavama da je ovo paranormalno - rekao je jedan od novinara koji je pregledao fotografiju.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)