MIHAJLO JE IZNENADA PAO U KANCELARIJI, A ONDA JE SAZNAO DA IMA TEŠKU BOLEST: Pomozimo mu da dobije najvažniju bitku u životu! (FOTO)

Ovaj mladi čovek nema vremena za gubljenje, jer je njegova situacija i više nego ozbiljna. Spas mu se nudi u Berlinu, međutim, za transplantaciju mu je neophodna velika suma novca

Mihajlo Tonković iz Bačkog Brestovca bori se za život. Njegovi bubrezi otkazuju i sada rade samo sa 10 odsto kapaciteta.

Ovaj mladi čovek nema vremena za gubljenje jer je njegova situacija i više nego ozbiljna. Spas mu se nudi u Berlinu, međutim, za transplataciju mu je neophodna velika suma novca. Radi se o iznosu od oko 100.000 evra.

Nažalost, on i njegova porodica ne mogu sami da sakupe novac i zato se obraćaju svim ljudima dobre volje da mu pomognu.

Sve je počelo pre tri godine kada mu je odjednom pozlilo dok je bio na radu u Rusiji. Zabolela ga je noga i pao je u kancelariji...

Nakon pogrešne dijagnoze ruskog lekara da se radi o trombu, Mihajlo samoinicijativno kuca na vrata privatnih bolnica kako bi saznao od čega boluje.

Rezultati analiza pokazali su da Mihajlu bubrezi otkazuju. Odmah nakon što je saznao dijagnozu, nastaje veliki problem, jer najbliži članovi porodice ne mogu da mu budu donori.

U prestižnoj klinici u Nemačkoj postoji organ, ali Mihajlu je hitno potreban novac kako bi mu izvršili transplantaciju.

Mihajlo kaže da je poslednje tri godine na poslednjem režimu ishrane i da ne pamti kada je poslednji put pojeo nešto što voli.

On je zbog bolesti sprečen da radi, a najveći deo svog vremena provodi u bolnici u Somboru.

Ovo mladom momku možete pomoći uplatom na račun u banci "Intesa" na račun Mihajlo Tonković.

Dinarski: 160-5500101014062-03

Devizni: RS35-160-5530200649823-10

Pomozimo Mihajlu da živi kao i svi njegovi vršnjaci, i da bolnički krevet zameni poslom. Spasimo život ovom mladiću, jer ukoliko hitno ne reagujemo, za njega može biti kasno.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(J. Tetiković)