Evo ko su Albanka i Srpkinja čija je fotografija sa zastavama zapalila Balkan!

Reč je o Srpkinji Saneli Dejan i Albanki Atalanti Kerčiku koje su učestvovale na takmičenju u lepoti “Mis & Mister Grand Si Junivers” u Bugarskoj

Evo ko su lepotice čija je fotografija zaludela sve tokom meča Albanija - Srbija.

NEKA POBEDI LJUBAV: Fotografija Albanke i Srpkinje sa zastavama zapalila Balkan! (FOTO)

Fotografija koja je zapalila Fejsbuk, a na kojoj su Srpkinja i Albanka u narodnim nošnjama i drže, jedna uz drugu, srpsku i albansku zastavu, pokazala je da ipak ima stvari koje mogu da nadjačaju političke sukobe i mržnju. Reč je o Srpkinji Saneli Dejan i Albanki Atalanti Kerčiku.

Albancu koji je podigao dron određen pritvor u Tirani

Fotografija je nastala u junu u Bugarskoj koja je bila domaćin prestižnog takmičenja u lepoti “Mis & Mister Grand Si Junivers”, na kome je Sanela predstavljala Srbiju, a Atalanta Albaniju. Jedan deo takmičenja podrazumeva i nošenje nacionalnih obeležja zemalja koje takmičari predstavljaju. Tog dana takmičari su šetali Plovdivom, noseći zastave svojih država, a neki su bili obučeni i u nacionalne nošnje.

ZBOG LJUDI KAO ŠTO JE MORINA, SVET NAS SMATRA PRIMITIVCIMA: Albanci grme na čoveka koji je pustio dron u Beogradu!

U toku šetnje, član borda “Vorld bjuti kongres", Aleksandar Rajkov, zaustavio se da fotografiše dve lepotice. Sanela je nosila srpsku narodnu nošnju a predstavnica Albanije - dugačku crvenu haljinu na kojoj je crni dvoglavi orao, simbol koji se nalazi na albanskoj zastavi. One su se pre početka takmičenja upoznale u Beogradu.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata)