JAUK ŽIVORADOVE MAJKE: Sina mi je pregazio valjak, nije dočekao da mu ćerka izađe iz bolnice!

Majka Vrčinca, kojeg je pregazio valjak, ogorčena je što deonica na auto-putu, gde je njen sin stradao nije bila obezbeđena

Radmila Jašić, majka Živorada Jašića (60) iz Vrčina, kojeg je u četvrtak na auto-putu pregazio valjak, ne može da veruje da niko od radnika firme koja je izvodila radove nije video da je on u traci u kojoj se izvode radovi, kao i da na toj deonici nije bilo nikakve signalizacije.

VALJAK MU JE SMRSKAO NOGE SVE DO STOMAKA: Jezivi detalji smrti koja je juče zaprepastila Srbiju

Nesrećni Jašić je krenuo za Mladenovac, ali mu se na auto-putu Beograd-Niš kod skretanja za Mladenovac pokvarila "opel korsa" pa je stao. Izašao je iz auta u dok je gledao ispod haube, pregazio ga je valjak, posle čega je ubrzo umro.

Njegova majka za smrt sina saznala je tek uveče. Očajna, govori da je tog dana trebalo ćerka da mu izađe iz bolnice, a umesto da nju dočeka, on je otišao u nepovrat.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) VALJAK PREGAZIO ČOVEKA: Jezive scene na auto-putu Beograd-Niš!

- Mom sinu se ujutro pokvario automobil, pa je išao kod majstora, koji mu je rekao da je sve u redu. Živorad je tog dana nešto pre 12 sati pozvao ćerku, koja je trebalo da izađe iz bolnice. Brinuo se mnogo za nju. Potom je krenuo u Mladenovac da završi neke poslove i više nam se nije vratio - ispričala je Radmila za beogradske medije.

(Telegraf.rs)