UHAPŠENO ŠEST MLADIĆA U JAGODINI: Zavrteće vam se u glavi kada vidite za šta su sve osumnjičeni!

Uhapšeni su M. B. (23), I. A. (23), S. M. (32) iz Jagodine, N. I. (23) iz Rekovca, kao i dve maloletne osobe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini, u saradnji s Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su četiri punoletne i dve maloletne osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, protivpravno lišenje slobode, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i ometanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Uhapšeni su M. B. (23), I. A. (23), S. M. (32) iz Jagodine, N. I. (23) iz Rekovca, kao i dve maloletne osobe.

Prilikom hapšenja. M. B. i jedan maloletnik su pružali otpor i tom prilikom napali i lakše povredili dvojicu policijskih službenika.

Policija je u stanovima i drugim prostorijama osumnjičenih pronašla vatreno oružje, sedam grama opojne droge heroin, 40 grama marihuane u zasadima i u sasušenom obliku, razmerama i spremljena za prodaju na području Jagodine.

U ovoj akciji krivičnom prijavom je obuhvaćeno još osam osoba s područja Jagodine, za koje se sumnja da su se bavili prodajom i rasturanjem opojne droge u lokalima, kafićima, dvorištima škola, kao i mestima gde se skupljaju mladi.

Maloletnici su sprovedeni višem javnom tužiocu u Jagodini, a ostalim osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati i oni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)