Vozili u rikverc od Gabrovca do Niša! (VIDEO)

Zasad nije poznat identitet vozača, niti kada je to tačno snimano. Međutim, prema nezvaničnim podacima, reč je o članovima jednog muzičkog benda, koji često nastupaju u niškim i klubovima po okolnim selima

Na Jutjubu se pojavio snimak grupe mladih i očito neodgovornih ljudi, koji su tokom prepodneva od sela Gabrovac do Niša automobil vozili unazad, dok je sve vreme u kolima treštala narodna muzika.

Zasad nije poznat identitet vozača, niti kada je to tačno snimano. Međutim, prema nezvaničnim podacima, reč je o članovima jednog muzičkog benda, koji često nastupaju u niškim i klubovima po okolnim selima.

Vozač, suvozač i još dvojica putnika bili su muškarci, dok je na zadnjem sedištu sedela i jedna devojka. Nije poznato da li je vozač bio pod dejstvom alkohola, ali na snimku se u jednom trenutku vidi kako devojka pije pivo, dok je autor ispod originalnog snimka postavio komentar "malo se popilo.... :)". Video-klip traje nešto manje od pet minuta, a snimao ga je suvozač u kolima. "Radnja" počinje u selu Gabrovac, nekoliko kilometara od Niša.

Vozeći unazad oni su prolazili pored građana koji su sa čuđenjem posmatrali šta se dešava. Tokom vožnje uglavnom su vozili "svojom" trakom, u smeru ka gradu, ali su povremeno prelazili i u suprotnu. Vozeći u rikverc prošli su pored Prirodno-matematičkog fakulteta, skrenuli desno (njihovo levo) ka Trošarini, a zatim prešli i prugu i tako ušli čak i u veliku raskrsnicu sa Bulevarom dr Zorana Đinđića, gde se sada nalazi veliki kružni tok. Tek tu su zastali i krenuli unapred.

Pogledajte vožnju:

(I. M. / Izvor: Južne vesti)