BRUTALNO PREBIJEN SRPSKI ŠAMPION U PLIVANJU: Lazara tukli u glavu dok je ležao na betonu

Njegovi roditelji kao ni direktorka škole ne znaju pravi motiv napada na ovog mladića i apeluju da se napadači hitno pronađu

Lazar Karić (18) iz Kragujevca bivši šampion Srbije u plivanju i jedan od najboljih đaka u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji brutalno je pretučen u noći između petka i subote, a policija već pet dana traga za napadačima, prenosi Informer.

Njegovi roditelji kao ni direktorka škole ne znaju pravi motiv napada na ovog mladića i apeluju da se napadači hitno pronađu.

O napadu na najboljeg sportistu Kragujevca 2013. godine i osvajača preko 300 medalja u plivanju javnost je saznala tek juče kada je ceo slučaj prijavljen medijima. 

Lazarev otac Miroljub kaže da je njegov sin pretučen ispred kafane "Kaza" u kragujevačkom naselju Kolonija.

- Te večeri bio je kod druga na rođendanu u kafani "Ženeva luks". Ispričao mi je da ga je u toku večeri pozvala drugarica njegove devojke iz kafane "Kaza". Rekla mu je da se njegova devojka ne oseća dobro i da odmah dođe. Lazar je odmah seo u taksi, i kada je tamo stigao, zatekao je devojku kako leži na betonu ispred lokala. Zagrlio ju je i tada je osetio udarac u glavu. Pao je na beton i od tada se ničega ne seća. Probudio se tek u Kliničkom centru Kragujevac - žali se očajni otac.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Informer)