NIKOLA (2) STALNO DOZIVA MRTVU MAJKU! Tuga u porodici poginule Blaženke

- Rekli su mi da je moja ćerka poginula. Moje zlato. Moja jedinica. Kako će majka bez svoje lutke - kaže uplakana Vesna Nahod (51), čija je ćerka Blaženka (29) poginula u udesu na auto-putu koji je skrivio njen suprug Vladan Česarević (34)

Ćerka me je pozvala i rekla mi da kreće s krštenja kući u Batajnicu. Rekla mi je da se ne brinem i da će mi se javiti čim stigne, to je bio naš poslednji razgovor, više joj nikada neću čuti glas, kaže kroz suze Vesna Nahod (51), čija je ćerka Blaženka (29) poginula u udesu na auto-putu koji je skrivio njen suprug Vladan Česarević (34).

JEZIVA NESREĆA: Žena poginula, dete (2) povređeno u STRAVIČNOM SUDARU! (FOTO)

- Blaženka i ja smo bile mnogo vezane, kao mala ostala je bez oca tokom rata. Gde god da je išla uvek mi se javljala. Tako je bilo i tog dana - kaže za Kurir nesrećna majka.

PIJAN SEO ZA VOLAN I ODVEO SUPRUGU U SMRT: Policajcima rekao da je "ona vozila"?! (FOTO)

U četiri sata ujutro probudila je policija.

- Rekli su mi da je moja ćerka poginula. Moje zlato. Moja jedinica. Kako će majka bez svoje lutke - kaže uplakano Vesna i dodaje da sada najviše brine za unuka Nikolu.

- Otkako su ga doveli stalno pita za mamu, doziva je i doziva. Rekli smo mu da je mama otišla na posao i da će se vratiti uskoro - kaže ona.

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs)