BAKA-JEDNOROG: Ova nesrećna žena ima na glavi rog od 13 cm! (VIDEO)

Lekari su saopštili da mogu da uklone rog operacijom, ali da razmatraju i druge opcije jer je ova žena stara, pa je svaki zahvat rizičan

Liang Ksiucen (87) iz Kine dogodila se strašna tragedija, kada joj je rog dug čak 13 centimetara izrastao na sredini glave. Nju su nazvali "jednorog-žena" zbog užasne stvari koja joj se dogodila.

OVOM SRBINU JE NA GLAVI IZRASTAO ROG: Evo kako je do toga došlo i šta mu se desilo! (FOTO)

Zakrivljeni izraštaj joj se prvi put pojavio i počeo da raste pre osam godina, a svi lekari su bili zbunjeni. Njen sin je izjavio kako je njegova majka na početku imala crnu izraslinu na glavi, koja je nastavila da se pretvara u veliki rog.

- Moja majka se žalila da je ta izraslina koja je stalno rasla, počela da svrbi. Našli smo način da je izlečimo uz pomoć tradicionalne kineske medicine - dodao je njen sin.

Međutim, pre dve godine, rog je dostigao veličinu prsta. Međutim, baka je slomila rog u februaru i onda je počeo da raste još brže. Rog ju je povređivao i uticao na njen san, a povremeno je čak krvario.

Ovakve male i benigne stvari mogu da postanu mnogo veće i kancerogene, a to najviše utiče na starije ljude. Lekari su saopštili da mogu da uklone rog operacijom, ali da razmatraju i druge opcije jer je ova žena stara, pa je svaki zahvat rizičan.

Pogledajte video:

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Thesun.co.uk)