ZORAN CVIJANOVIĆ NA ULICI, OSTAO BEZ STANA: Strašna sudbina jednog od najpopularnijih glumaca u Srbiji

Zoran je pokrenuo biznis vezan za reciklažu s najboljim prijateljem, inaše veoma uspešnim filmskim producentom. Međutim, Cvijanovićev "prijatelj" imao je drugačije namere o kojima glumac nije znao ništa

Naš proslavljeni glumac Zoran Cvijanović ostao je bez para zahvaljujući najboljem prijatelju kome je pozajmio novac da započne posao, piše Blic. Pored toga, on je dugovao i novac za stan u iznosu od 70.000 evra i doslovno se, pošto nije uspeo da vrati dug, našao na ulici.

Zoran je početkom 2000-ih pokrenuo biznis vezan za reciklažu s najboljim prijateljem, inaše veoma uspešnim filmskim producentom. Međutim, Cvijanovićev "prijatelj" imao je drugačije namere o kojima glumac nije znao ništa.

ON JE OSUMNJIČEN DA JE PREVARIO ZORANA CVIJANOVIĆA: Producirao je "Lepa sela lepo gore" i "Munje"!

Producent je, kako stoji u naredbi o sprovođenju istrage u Prvom osnovnom sudu, tražio da mu Cvijanović prepiše svoj udeo u zajedničkoj firmi, lažno mu predstavljajući da mu je to potrebno zbog podizanja još jednog kredita. Kredit nikada nije podigao, a zatim je odbio da vrati glumcu njegov deo firme.

Da stvar bude još gora Cvijanović je morao da izađe iz svog stana koji nije uspeo da isplati, iako ga je preduzimač čekao čak dve godine. Dug od 70.000 evra bio je prevelik za preduzimača i Cvijanović se doslovno našao na ulici.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)