NOVI SAD BLOKIRAN ZBOG LAŽNE OTMICE: Hteli da naprave SKRIVENU KAMERU, a napravili su opšti haos!

Devetoro mladih nameravalo je da snimke "otmica" okače na Jutjub kako bi privukli gledaoce i na taj način možda nešto i zaradili

U poslednjih mesec i po dana novosadska policija i Žandarmerija u dva navrata su blokirali grad zbog dojave građana da se radi o otmicama. U oba slučaja ispostavilo se da su otmice bile lažne i da je sve odglumila i snimila grupa bahatih klinaca!

Devetoro mladih nameravalo je da snimke "otmica" okače na Jutjub kako bi privukli gledaoce i na taj način možda nešto i zaradili.

Izvor iz novosadske policije rekao je za Informer da su "otmičari" planirali da naprave još sličnih snimaka i da pokrenu svoj Jutjub kanal.

- Na Jutjubu trenutno ima nekoliko izuzetno gledanih kanala na kojima grupe mladih iz Srbije kače razne snimke, koji imaju milionske preglede, što potencijalno može da donese odličnu zaradu. Međutim, na tim kanalima su uglavnom bezopasni klipovi ili skečevi, po ugledu na neke strane komičarske kanale. Moguće da su ove dve grupe sa fingiranim otmicama hteli da pokrenu neke kvazirijaliti kanale, što bi bila novina na našem prostoru. S obzirom na to šta se sve prati, nema sumnje da bi bili izuzetno gledani.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Informer)