OVAKAV HOROR JOŠ NIJE VIĐEN U SRBIJI: Otac davio sina (2) i urlikao "UBIĆU GA AKO NEKO PRIĐE"!

Policija je reagovala kad je mališan već počeo da ostaje bez vazduha i da koluta očima

U Bačkoj Palanici policija je uspela da spasi dvogodišnjeg dečaka iz ruku pomahnitalog oca Dalibora K. (28) koji umalo nije udavio svog sina. Patrola je u njegovu kuću došla nakon što je prijavljeno porodično nasilje, ali je on pokušao da izbegne hapšenje preteći kako će "ubiti dete ako mu se neko približi".

MAJKA SPALILA DETE, OTAC BACIO ĆERKU S TREĆEG SPRATA: Ovo su najmonstruoznija ubistva BEBA u SRBIJI!

Interventna jedinica je ipak uspela da savlada Dalibora i da ga vrati u zatvor u Sremskoj Mitrovici, odakle je pušten na slobodan vikend. Srećom, mališan je prošao samo sa lakšim povredama.

Ovu dramatičnu situaciju, nalik scenama iz holivudskih filmova, policija je zatekla prošlog petka oko 22 sata u kući u Futogu. Kako ''Novosti online'' pišu, tu je  Daliborova žena boravila sa dvoje dece, a njen suprug se u jednom trenutku posvađao sa ukućanima.

Pored policije iz Futoga, u pomoć je pozvana i Interventna jedinica, jer se pominjalo da je muškarac naoružan.

Nakon što je ugledao policajce, Dalibor je stao na ulaz od sobe na spratu kuće i upozorio ih da ne ulaze unutra.

- Udaviću ga ako mi priđete! - zapretio je pripadnicima Interventne jedinice korpulentni muškarac, stežući sve jače detetov vrat "kragnom".

Odmah su odreagovali kada je mališan već počeo da ostaje bez vazduha i da koluta očima.

- Trojica kolega su krenula na njega i srećom odmah su uspeli da ga savladaju, iako je reč o snažnom muškarcu - izjavio je za ''Novosti online'' Nikola Krajinović, komandir u novosadskoj policiji.

- Četvrti policajac je uspeo da mu istrgne dete iz ruku - rekao je komandir.

Dečak je prevezen u Dečiju bolnicu na pregled, sa manjom ogrebotinom na vratu. Njegov otac, kome je alkotestiranjem utvrđeno da je imao više od 1,4 promila alkohola u krvi, vraćen je u sremskomitrovački zatvor.

Dva policajca su lakše povređena prilikom spasavanja deteta.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: novosti.online)