GLAVAŠ U RATU S FEJSBUKOM: Skinuli mu sliku sa Hitlerom, on im uzvratio sa Titom (FOTO)

Glavaš u poslednje vrijeme čini sve kako bi dobio malo pažnje na društvenim mrežama, pa se fotografiše sa drugim ratnim zločincima

Branimir Glavaš, osuđen zbog ratnog zločina na osam godina, pozirao je s flašom vina "Fuhrerwein" s likom još jednog ratnog zločinca - Adolfa Hitlera, a fotografiju okačio na Fejsbuk. Ipak, ova društvena mreža je sliku ubrzo uklonila.

NASMEJANI RATNI ZLOČINAC: Branimir Glavaš pozira sa Hitlerovim vinom (FOTO)

Glavaš je odmah oderagovao i postaio sliku na kojoj se, uz portret, nalaze dve flaše vina na kojima je slika Josipa Broza Tita.

- Smet li vam vino sa imenom jednog od 10 najvećih zločinaca u istoriji sveta? U Kumrovcu se prodaje crno i belo vino koje na flaši ima sliku komunističkog zločinca Tita, a na etiketi piše da je proizvedeno od grožđa iz vinograda čiji je vlasnik bio Tito. Živeli! - napisao je Glavaš u komentaru slike.

Glavaš u poslednje vrijeme čini sve kako bi dobio malo pažnje na društvenim mrežama, pa se nedavno fotografisao ispod slike još jednog ratnog zločinca iz Drugog svjetskog rata, poglavnika Ante Pavelića, a za lajkove je "žicao" i izjavom da je "nacistička svastika neponovljivo dizajnersko savršenstvo koje se ikada pojavilo u istoriji svetskih političkih stranaka ili istorijskih svetskih političkih poredaka".

Podsetimo, nakon što je Ustavni sud u januaru ukinuo pravosnažnu presudu Vrhovnog suda od osam godina zatvora na snazi je ostala presuda zagrebačkog Županijskog suda kojom je zbog ratnog zločina u Osijeku Glavaš nepravosnažno osuđen na 10 godina.

(Tlelgraf.rs / Izvor: Index.hr)